Zonder tacker kunnen we niet meer

oktober 27, 2014 0 Door SanneB

In verschillende branches worden dagelijks tackers gebruikt om de werkzaamheden te bevorderen. Een tacker is heel makkelijk om de productiviteit in het bedrijf op te schroeven. Het pneumatische apparaat neemt veel werk uit handen want met één druk op de trekker zal de slagpen een niet, spijker of nagel in het bouwwerk slaan. Het is bijna niet meer in te denken dat we alles met de hand in het materiaal sloegen. De hamer en spijker zijn verleden tijd.

Is je tacker kapot?

Het kan gebeuren dat de tacker dienst weigert. Het is niet verstandig om zelf te gaan sleutelen aan de tacker want de kans dat de tacker hierna helemaal niets meer doet of niet meer juist werkt is aanzienlijk groot. Het is ten alle tijden verstandig om hem bij weigering te laten nakijken door specialisten. Je kan de tacker opsturen naar de fabrikant maar je kan de tacker ook opsturen naar een erkend bedrijf waar ze tackers repareren. Het opsturen van de tacker naar een erkend bedrijf is doorgaans makkelijker dan naar de fabrikant. Daarbij komt kijken dat de fabrikant vaak weken nodig heeft voordat hij gemaakt kan worden, terwijl de erkende reparateur veel sneller de tacker kan repareren.

Reparaties sneller klaar bij een tacker reparateur

Als je de tacker opstuurt naar de fabrikant zal je hoogstwaarschijnlijk enkele weken weer op de ouderwetse manier moeten werken tenzij je nog andere tackers in je bezit hebt. Als je eenmaal gewent bent aan een tacker wil je absoluut niet meer terug naar de tijd waarin je met hamer en spijker materialen aan elkaar bevestigde. Daarbij komt kijken dat je met de tacker veel meer materialen aan elkaar kunt bevestigen en dat komt omdat de tacker met veel meer druk de nieten, spijkers en brads uit het apparaat slaan.

Omdat je niet zonder tacker kan is het natuurlijk makkelijk als je bij de reparateur een andere tacker tijdelijk kunt huren, zodat je werkzaamheden er niet onder te leiden hebben. Het huren van een tacker is de uitkomst om gewoon normaal je werkzaamheden uit te voeren. Geef aan welke soort tacker je tijdelijk wilt huren en je ontvangt zo spoedig mogelijk de juiste tacker toe gestuurd. Ben je ook door je bevestigingsmaterialen heen? Bestel direct de juiste bevestigingsmaterialen zodat je werkzaamheden geen hinder vinden van het feit dat je eigen tacker het heeft begeven.

Vraag informatie op over tackers

Bij een tackerservicepunt kun je ook terecht met vragen over de verschillende soorten tackers en alle bevestigingsmaterialen. Als je nog nooit met een tacker hebt gewerkt (doe-het-zelver) is het verstandig om eerst informatie op te vragen voordat je aan de slag gaat met een krachtig apparaat als een tacker. Het is altijd van groot belang om de veiligheidsvoorschriften na te leven als je aan de slag gaat met een tacker. Een ongelukje zit in een klein hoekje.

Voorkom ongelukken en vraag informatie op voordat hem gaat gebruiken. Wij verhuren alle soorten tackers en hiermee kun je alle soorten werkzaamheden uitvoeren. Weet je al welke werkzaamheden je wilt gaan uitvoeren dan kun je het gemakkelijk op zoeken door op werkzaamheden te zoeken.