Zijn smartshops wel veilig?

oktober 27, 2014 0 Door schrijver

In een smartshop zijn er verschillende soorten smartdrugs te verkrijgen. Het word steeds populairder om via deze manier aan onder andere legale kruiden te komen (smartdrugs). De middelen waarmee je te maken zult krijgen, zijn natuurlijk en om deze reden ook legaal.

 Welke producten vind je in een smarthop?

Een aantal bekende producten die te vinden zijn: ayahuasca, cactussen, maar hiernaast ook bijvoorbeeld drugstesten en Energizer (die er voor zorgt dat je de dag doorgaat met volle energie!) Er zijn een heleboel producten die je kan vinden in een smartshop. Tegenwoordig is het erg populair en worden de mensen over het algemeen steeds slimmer, want er word niet vaak meer omgekeken naar de media die deze shop onder een slechte naam plaatsen.

Kijk verder dan je neus lang is

In mijn ogen is het een echte redmiddel, en vele mensen zijn het met mij eens. Helaas word er door de maatschappij en de samenleving waarin wij leven alleen gekeken naar het geld dat ze uit onze zakken kunnen plukken, ook al zijn het grotendeels leugens waar wij als volk mee te maken krijgen.

Trap er niet in, want alles wat er te vinden is, is bovenal natuurlijk. Denk maar aan de kruiden die er te vinden zijn en de zaadjes.

Het feit dat de wetten scherper worden gesteld betekend niet dat de consument minder zal gebruiken. Integendeel, men gaat meer op onderzoek uit en komt erachter dat het alles behalve slecht is!