Zadelhoes bedrukken

maart 17, 2015 0 Door Jeroen Kat

In Nederland wordt er over het algemeen veel gefietst. Vooral als het mooi weer is, worden de fietsen uit de schuur gehaald. De fietsersbond heeft aangegeven dat er in Nederland ongeveer 18 miljoen fietsen zijn. Dit betekent dat 84% van de Nederlanders een fiets heeft. Heb je als marketeer wel eens nagedacht over bedrukte zadelhoezen? Dit is écht DE effectieve manier voor guerrillamarketing!

Waarom zadelhoezen?

Vooral grote bedrijven maken gebruik van zadelhoes als promotiemiddel, maar als kleiner bedrijf is het ook makkelijk te realiseren. Een zadelhoes bedrukken is namelijk helemaal niet duur. De zadelhoezen worden meestal verspreid bij grote fietsenstallingen, zoals bij stations. Vooral bij regenachtig weer worden de beschermers bewaard of gebruikt. Zo worden de zadelhoezen snel verspreid door de hele stad. Vooral met een opvallende kleur en apart logo kan je je onderscheiden en de naamsbekendheid van jouw bedrijf snel vergroten.

Reflecterende zadelhoes bedrukken

Om echt op te vallen is een reflecterende zadelhoes de perfecte optie! Een reflecterende hoes is speciaal en door de verschillende kleuren kan je zelf bepalen hoe de zadelhoes eruit komt te zien. De prijs van deze polyester fietszadelhoes bij Zintuig gaat vanaf €0,43 per stuk. Zij hebben 15 verschillende, opvallende kleuren. De bedrukte zadelhoezen worden maximaal binnen 14 werkdagen geleverd! Naast de reflecterende zadelhoes zijn er ook andere modellen beschikbaar. Op www.zintuig.nl zijn deze te vinden.