De generatie IQ van HANSA kranen voor de badkamer

maart 20, 2015 0 Door Sani

De generatie IQ van HANSA kranen voor de badkamer wordt gekenmerkt door een moderne en duurzame product- en ondernemingsstrategie, waarmee HANSA zich dit jaar op de ISH in Frankfurt presenteert. Met de generatie IQ wil HANSA haar toonaangevende rol op het gebied van intelligence en quality binnen de sector van badkamerkranen bevestigen en verder uitbreiden. De ISH, ’s werelds toonaangevende beurs voor sanitair, verwarming en klimaatregeling staat bekend om zijn vooruitstrevende thema’s, zoals innovatieve technologieën, energiebesparing en het hoogste comfort. Met de nieuwe generatie IQ onderstreept HANSA kranen de aanwezige deskundigheid op deze vakgebieden. De op de beurs geïntroduceerde nieuwe producten en uitbreidingen brengen de combinatie van een energiezuinige techniek, een opvallende design en de allerhoogste kwaliteitsnorm extra onder de aandacht.

Badkamerkranen van HANSA

„De synergie als OrasGroup treedt met de generatie IQ nog duidelijker op de voorgrond. In de intelligente producten verenigen de deskundigheid van de beide ondernemingen zich tot een harmonieus en innovatief totaalbeeld, als één bedrijf“, aldus Pekka Kuusniemi, CEO Oras Group en voorzitter van de HANSA-directie. Het beste voorbeeld van een unieke uitstraling gecombineerd met hightech-elementen is onze nieuwe premiummengkraan voor de badkamer, HANSAMURANO X: De mengkraan valt op door het aanraakvrije comfort, de pure beleving en nobele eenvoud. Bovendien belichamen de met elektronica uitgebreide productlijnen van het designmodel HANSA|LIVING de unieke kwaliteiten van HANSA. Zo is de nieuwe, veelzijdige badkamer mengkranenserie HANSASIGNATUR als eerste nieuwe totaalconcept van de groep niet alleen extravagant en functioneel tegelijk, maar ook bijzonder energiezuinig. Voor flexibiliteit en veelzijdigheid op het gebied van vormgeving staan de HANSA|HOME-mengkranen – vooral de varianten met bediening aan de zijkant.

Intelligente kranen voor de badkamer

Samenvattend combineert de generatie IQ de toonaangevende basiswaarden “Intelligence” en “Quality”, die niet alleen terug zijn te vinden bij de innovatieve producten, maar in het hele merk HANSA worden weerspiegeld. De generatie IQ moet daarom worden gezien als een uitgangspunt, een basiswaarde, die niet slechts in de segmenten en productseries aanwezig is, maar deze overstijgt. Zo heeft “Intelligence” enerzijds betrekking op de slimme functies – zoals de aanraakvrije bediening – en eisen aan het design, anderzijds echter ook op het intuïtieve gebruik en de maatschappelijke verantwoordelijkheid. “Quality” staat niet alleen voor de product- en designkwaliteit, maar ook voor comfort en service – d.w.z. een optimale levenskwaliteit van de HANSA kranen voor de badkamer. Sani-bouw biedt een groot assortiment van HANSA kranen en douches aan in de webshop. Heel veel producten zijn uit voorraad leverbaar, mocht uw model niet in de Sani-bouw badkamer webshop zijn opgenomen of heeft u vragen over de voor kraan van uw keuze of zoekt u (installatie) advies, neem dan gerust contact op met de servicedesk.