Werkt een koolhydraatarm dieet?

augustus 29, 2014 0 Door Carla

Ja, een koolhydraatarm dieet werkt. Mits je precies weet wat je doet.

Blijvend afvallen met een koolhydraatarm dieet is niet moeilijk, maar als je een koolhydraatarm dieet wil volgen is het belangrijk dat je precies weet wat je wel en niet kunt eten. Heb je deze kennis niet dan zal je na verloop van tijd terugvallen naar je oude gewicht. Het welbekende JOJO effect.

Nu is er het Back to Basic Afslankplan. Met dit afslankplan zul je gegarandeerd snel, makkelijk en blijvend afvallen.

Blijvend afvallen

Als je blijvend wil afvallen dan is het belangrijk dat je je voedingspatroon op de juiste manier aanpast. Ons moderne voedingspatroon zit vol met toevoegingen en koolhydraten, dit komt door het vele geproduceerde en voorverpakte voedsel dat we eten. Dit overschot aan koolhydraten zorgt ervoor dat je lichaam moeilijk vet kan verbranden, dit vet word vervolgens opgeslagen als lichaamsvet wat resulteert in overgewicht.

Wat het Back to Basic Afslankplan doet is jou leren hoe je je voedingspatroon aanpast, hoe je snel een gezond en slank lichaam krijgt. In het back to basic afslankplan vind je veel tips, instructies en koolhydraatarme recepten die jou gegarandeerd helpen om je ideale gewicht te bereiken.

Je lichaam is niet gemaakt om het overschot aan toevoegingen en koolhydraten, die in ons moderne voedingspatroon zitten, te moeten verwerken. Je moet gaat dus eten zoals het bedoelt is, terug naar de basis dus.

Koolhydraatarm dieet

Het Back to Basic Afslankplan zorgt ervoor dat jij precies leert hoe je terug naar de basis kunt gaan. Het zorgt ervoor dat jou lichaam geen ongezonde toevoegingen en koolhydraten binnenkrijgt en dit zorgt ervoor automatisch voor dat je lichaam snel overtollig vet gaat verbranden. Je zult dus vanzelf een slank en gezond lichaam krijgen zonder dat je hoeft te zwoegen in de sportschool of dat je dure dieetproducten hoeft te kopen. Dit resultaat is gegarandeerd blijvend als je precies doet wat het afslankplan jou leert, dus geen jojo effect.

Als je je nu inschrijft op de nieuwsbrief krijg je een gratis boodschappenlijst vol met producten die je gerust kunt eten tijdens een koolhydraatarm dieet. Eet je uitsluitend gerechten met producten van die lijst, dan zul je blijvend afvallen, tot wel 2kg per week en krijg je weer een gezond lichaam. Je zult je door je nieuwe, gezonde voedingspatroon fitter en energieker voelen dan ooit.

Conclusie

Wil jij op een snelle en gezonde manier blijvend afvallen? Dan is het Back to Basic Afslankplan de afslankmethode om te gaan volgen. Het geeft gegarandeerd een blijvend, slank en gezond resultaat. Je gaat je beter, gezonder en fitter voelen dan ooit. Je overtollige (buik)vet zal op hoog tempo verbrand worden en je hebt geen last meer van het jojo effect.

Succes