Wat zijn superfoods precies?

juli 14, 2015 0 Door Bahagia

De superfoods zijn inmiddels bij veel mensen wel bekend. De superfoods begonnen een paar jaar geleden steeds bekender te worden doordat het onder de aandacht kwam in de media maar ook doordat de supermarkt superfood producten is gaan verkopen. Ook zijn er verschillende boeken uitgekomen over superfoods zoals het boek Superfood recepten, Superfood Smoothies, Powerfood, Superfood voor dummies etc.

Wat zijn superfoods nu precies?

Superfoods zijn voornamelijk natuurlijke voedingsmiddelen die bestaan uit een hoog gehalte aan voedingsstoffen die veel vitamines, mineralen en antioxidanten bevatten. Over superfoods word vaak gezegd dat ze libido verhogend, hart en vaatziekten voorkomen en helpen met afvallen. Alleen dit is tot nu toe nog niet echt voldoende wetenschappelijk onderbouwd en bewezen. Superfood is eigenlijk een term die niet bestaat en is aangegeven als marketing term die eens is gebruikt en daarna door de media, bloggers is overgenomen. 

Wil je dit bericht helemaal lezen kijk dan op: wheyprotein.nl/wat-zijn-superfoods/ je kunt er terecht voor meer informatie over afvallen,eiwitten,recepten en tips!