Wat kunnen we van de Samsung Galaxy S6 verwachten

oktober 8, 2014 0 Door SanneB

Er wordt heel wat online gespeculeerd als het gaat om smartphones. De Samsung Galaxy S5 was nog niet gepresenteerd of de geruchten met betrekking tot de Samsung Galaxy S6 wakkerde al aan. Vandaag de dag is het heel normaal dat het ene naar het andere gerucht de wereld in komt en het maakt hierbij niet uit over welk toestel het gaat als het maar een gerucht is. Jaren geleden waren geruchten van Samsung, Nokia en Apple alleen benoemingswaardig.

De geruchten komen steeds sneller en dat heeft allemaal te maken met het feit dat alle mensen van over de hele wereld dagelijks nieuws willen en het nieuws vinden ze het snelst op het internet. De geruchten zijn niet meer van dergelijke kwaliteit dat ze benoemingswaardig zijn. Want iedereen kan een gerucht de wereld in gooien en met enig geluk wordt het gerucht veelvuldig gedeeld op social media en vanzelf wordt het gerucht opgenomen door verschillende media. Het enige wat wel met enige zekerheid gezegd kan worden is dat de Samsung Galaxy S6 gepresenteerd gaat worden tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. Vorige jaar presenteerde Samsung daar ook de Galaxy S5.

De verwachte release datum van de Galaxy S6 zal ergens in april 2015 zijn, want dan is het ongeveer een jaar geleden dat de S5 op de markt kwam. Nu kan ik hier wel onzin gaan zitten te verkopen over mogelijke specificaties maar omdat maart 2015 (presentatie MWC) nog ver weg is houdt ik het alleen bij een mogelijke release datum. Natuurlijk wordt het toestel veel beter, want nog niet zo lang gelden heeft Apple de iPhone 6 en 6 plus op de markt gebracht en de Gaalxy S6 moet concurreren met deze twee nieuwe toestellen. Zet 3 tot 5 maart 2015 maar alvast dik gedrukt in je agenda want dat vindt het MWC 2015 in Barcelona plaats en hier zal naar alle waarschijnlijkhei de Samsung Galaxy S6 gepresenteerd gaan worden.