Wat is het voordeel van simonly?

januari 13, 2015 0 Door OlafZ

Simonly abonnementen zijn losse abonnementen waarbij u geen smartphone krijgt, maar alleen een simkaart. Bent u op zoek naar een goedkoop simonly abonnement en heeft u zelf nog een goed toestel, dan is simonly dé oplossing voor u!

Het voordeel van simonly

Het grootste voordeel van simonly is natuurlijk de prijs. Een simonly abonnement is namelijk vele malen goedkoper dan een ‘normaal’ abonnement waarbij u een ‘gratis’ smartphone krijgt. ‘Gratis’ staat hierbij tussen aanhalingstekens, want zo’n smartphone bij uw abonnement is natuurlijk helemaal niet gratis, want de kosten daarvan zitten gewoon bij in uw abonnementskosten. De kosten van een simlony abonnement met exact hetzelfde aantal belminuten, sms’jes en dataverkeer is namelijk vele malen lager. Alles wat u bij een abonnement met smartphone meer betaalt, zijn dus de kosten van die zogenaamde gratis smartphone. U betaalt dus die zogenaamde gratis smartphone maandelijks af door die hogere kosten.

Lagere maandelijkse kosten

Doordat er bij een simonly abonnement geen nieuwe telefoon zit, krijgt u van uw provider een hoge korting op uw maandelijks te betalen abonnementskosten. Uw maandelijkse (vaste) lasten komen hierdoor dus een heel stuk lager te liggen. Het scheelt in bepaalde gevallen zelfs de helft of nog veel meer, afhankelijk van het type smartphone dat u er ‘gratis’ bij krijgt.

Simlockvrij

Voor simonly is het wel noodzakelijk dat uw huidige mobiele telefoon simlockvrij is. Simlockvrij betekent dat uw mobiele telefoon alle simkaarten van alle providers moet kunnen accepteren. Indien dat niet het geval is, dient u eerst uw mobiele telefoon simlockvrij te (laten) maken. Dat kan heel eenvoudig softwarematig en is absoluut niet duur. De kosten daarvan heeft u dan ook al na 1 of 2 maanden alweer terug verdient bij een simonly abonnement.

Voor wie is simonly bedoeld?

Simonly is geschikt voor iedereen die al een (simlockvrije) mobiele telefoon heeft en (nog) geen nieuwe aan wil schaffen of het simpelweg te duur vindt.