Waarom geen suiker eten tijdens afvallen?

februari 25, 2015 0 Door Michelle

Het is slim om suiker te ontwijken en geen producten te kiezen met suiker. Suiker is één van de veroorzakers van het groeiende probleem van mensen met overgewicht. Het aantal mensen met overgewicht of obesitas blijft ieder jaar stijgen. Het moderne eetpatroon bestaat te veel uit suikers. Je raakt al gewicht kwijt door alleen suiker te verwijderen. De beste dieten zijn erop gericht om suiker zoveel mogelijk te vermijden. Suiker wordt onmiddelijk afgebroken naar glucose in de bloedbaan. Wanneer je lichaam te veel glucose krijgt dan slaat het de overbodige glucose op als vet. Frisdrank maar eveneens geraffineerde producten bevatten veel suiker. Door alleen producten met suiker te ontwijken kun je al vlot slanker worden.

Frisdrank

Beeindig het nuttigen van frisdrank. Je schiet er niets mee op om iedere dag een fles frisdrank op te drinken. Het smaakt misschien lekker maar het is helemaal niet goed voor je lichaam. Frisdrank en afvallen gaan niet samen. Het slanker worden wordt lastiger gemaakt doordat deze veel suikers bevatten. Frisdrank kun je het beste omwisselen voor caloriearme dranken. Dit zijn producten die geen calorieën bevatten. De fris kan eveneens omgewisseld worden voor thee zonder suiker of melk zodat de suiker vermeden wordt.

Geraffineerde voedingsmiddelen
Geraffineerde voedingsmiddelen kunnen beter ontweken worden. Voedingsmiddelen die geraffineerd zijn worden in de fabriek bewerkt zodat er veel onnodige voedingsstoffen aan toegevoegd worden. Ze bevatten veel ongezonde voedingsstoffen zoals vetten en suikers. Deze suikers moet je zoveel mogelijk zien te vermijden tijdens het afvallen. Tijdens de fabricage van geraffineerde voedingsmiddelen worden de suikers toegevoegd om meer smaak aan het product te geven. Dit heeft als nadeel dat het product ongezond wordt.

Voor meer info over gezondheid en verantwoord afvallen ga je naar http://www.heerlijkgezond.net/afvallen/