Landelijke sloopauto ophaaldienst

februari 23, 2015 0 Door Auto

De landelijke sloopauto ophaaldienst staat 24 uur per dag en 7 dagen in de week klaar voor haar klanten. Daardoor hebben we al veel klanten kunnen helpen en de sloopauto op kunnen halen bij hen thuis of op locatie. Wij vragen onze klanten ook regelmatig naar hun ervaringen en deze laten wij graag aan u zien:

–       Vorige week is mijn auto afgekeurd bij de APK keuring, ik heb besloten een nieuwe auto te kopen. Ik heb ’s morgens om 09.00 uur gebeld met sloopauto ophalen en om 11.00 uur is de auto opgehaald. Geweldige service, alles meteen geregeld en het bedrag kreeg ik meteen uitgekeerd, super!

–       Een maand geleden heb ik de keuze gemaakt om de auto die ik al een jaar stil heb staan weg te doen. Ik heb gebeld met de autosloperij Amsterdam en een medewerker kwam meteen de auto ophalen. Alles was meteen geregeld en ik heb een nette vergoeding gekregen, topwerk mensen!

Proces van de landelijke sloopauto ophaaldienst

Als u contact met ons opneemt zal een van onze medewerkers u een aantal vragen stellen, zoals wat de km stand is van de auto. Aan de hand van deze vragen doen wij u een bod. Als u daarmee akkoord gaat dan zullen wij de afgekeurde auto graag op het afgesproken tijdstip bij u op komen halen. Wij helpen u door het hele land of dat u nu in het noorden woont of helemaal in het zuiden geen zorgen, want wij halen door heel Nederland auto’s op.

Voordelen sloopauto op laten halen voor demontage

Een sloopauto op laten halen heeft voor u enkele voordelen, waarom? Omdat u geld krijgt voor een auto die u niet meer van dienst kan zijn en deze kapotte auto of sloopauto staat niet langer in de weg. De auto kan binnen 24 uur op worden gehaald, maar wanneer het spoed is dan kunt u meteen bellen met 06 33 33 84 88 en dan zijn we u nog sneller van dienst. Iedere week brengen wij voor veel  klanten de sloopauto naar de sloop voor een milieuvriendelijke recycling en demontage. Wij durven te zeggen dat onze klanten na afloop voor 100% tevreden zijn. Een mooi resultaat, waar we dan ook erg trots op zijn.

Contact opnemen met sloopauto ophalen?

U kunt nu contact met ons opnemen door naar onze website te gaan www.sloopauto-ophalen.nl