Pago onderzoek bij Prescan ondergaan

februari 23, 2015 0 Door Sophie

Regelmatig komt het voor dat een groep werknemers op zoek is naar een periodiek arbeidsgezondheidskundig onderzoek. Er zijn veel van deze pago onderzoeken die je kunt ondergaan. Van kleine onderzoeken tot zeer uitgebreide preventief medische onderzoeken waarmee je inzicht krijg in je gezondheid. Een goed voorbeeld van van een uitgebreid preventief medisch onderzoek is bijvoorbeeld de Total Body Scan van Prescan. Tijdens dit preventieve onderzoek wordt er doormiddel van 4 verschillende MRI scans en daarnaast een uitgebreid cardiologisch onderzoek waarmee het hart wordt onderzocht. Steeds meer werknemers van bedrijven kiezen voor een uitgebreid pmo onderzoek waarmee zij hun lichaam laten onderzoeken.  Het is mogelijk om een uitgebreid PMO of PAGO onderzoek bij Prescan te ondergaan. Vaak kan dit op zeer korte termijn en het is mogelijk om met een groep tegelijk het onderzoek te ondergaan zodat je bijvoorbeeld samen kunt reizen en het onderzoek ook allemaal op dezelfde dag kan laten plaatsvinden.

 

Afspraak voor adviesgesprek

Bedrijven kunnen zich vrijblijvend laten voorlichten door een van de zakelijke adviseurs van Prescan. Geheel vrijblijvend komt deze adviseur langs om te beoordelen welke onderzoekspakket het beste passen bij het team. Voor het maken van een afspraak kan je eenvoudig een contactformulier op de website invullen. Vervolgens zal er keurig worden gebeld voor het maken van een afspraak waar een van de adviseurs van Prescan kan langskomen voor het adviesgesprek. Wanneer er vanuit het bedrijf interesse is kan er door een verpleegkundige onderzoekscoördinator contact opgenomen worden om alle medische gegevens van de werknemers door te nemen (elke werknemer / werkgever zal dit vanzelfsprekend zelf moeten bespreken).

 

Direct de uitslag

Na onderzocht te zijn doormiddel van een preventief medisch onderzoek bij Prescan ontvang je direct de uitslag door de radioloog. Je rechtstreeks contact met de radioloog, je hebt dan ook de mogelijkheid om uitgebreid vragen te stellen over de gemaakte beelden in de MRI scanner. Na het onderzoek krijg je ook een CD waarop de beelden van het onderzoek staan, deze kan je op een later tijdstip altijd raadplegen.

 

Contact & Klinieken

Voor het maken van een afspraak kan er gemakkelijk contact op worden genomen met Prescan waardoor vervolgens een van de adviseurs kan langskomen om vrijblijvend advies te geven over de mogelijkheden van preventief medisch onderzoek van Prescan. Prescan heeft verschillende klinieken waar de onderzoeken kunnen worden uitgevoerd. Voor meer informatie over de mogelijkheden of over de klinieken is het altijd mogelijk om eens een kijkje te nemen op de website!

Kijk ook eens op http://medische-keuring.startpagina.nl