Waar kan je het best je auto verkopen?

augustus 6, 2014 0 Door MTJMedia

Auto verkopen

Waar kunt u het beste uw auto verkopen? Er zijn verschillende opties omtrent deze vraag. U kunt er voor kiezen om uw auto te adverteren op marktplaats. Uw auto verkopen kan op deze manier lastig zijn. Waarom? Stel u heeft een iets exclusievere auto, dit is een gewild object. Het kan voorkomen dat de mensen die op uw auto af komen, alleen geïnteresseerd zijn om in uw auto een proefrit te maken. Uw auto verkopen op deze manier is dus geen goede manier omdat u als verkoper niet weet waar u aan toe bent. Wij kunnen ons dan goed voorstellen dat u zich afvraagt of er een betere, makkelijkere manier is om uw auto te verkopen. Gelukkig is deze er!

 

Dagwaarde auto

Welkom bij de Auto Inkoop Specialist. Bij ons kunt u gratis, vrijblijvend en eenvoudig uw dagwaarde auto laten berekenen door professionele taxateurs. En wanneer u kennis heeft van uw autowaarde, dan kunt u hem ook gratis verkopen!

kenteken_dagwaarde_1

Hoe werkt het? Wij werken volgens een simpel 3-stappenplan wat voor iedereen te volgen is en wat er voor gaat zorgen dat uw auto al verkocht kan zijn binnen 24 uur!

  1. Via onze Auto Inkoop Specialist site vult u het kenteken in van uw auto
  2. Uw auto wordt direct geplaatst in een afgesloten online autoveiling waar meer dan 5000 erkende autobedrijven en merkdealers een bod kunnen doen op uw auto, op deze manier bent u altijd verzekerd van het allerhoogste bod
  3. Wanneer u er voor heeft gekozen om met het hoogste bod akkoord te gaan, vindt de levering van uw auto plaats en daarop volgt de betaling

Als u klaar bent met ons drie stappen plan, wordt uw auto waarschijnlijk al binnen 24 uur verkocht! Wij staan ook garant voor direct geld en een RDW vrijwaring!

Ervaar nu zelf het gemak, de eenvoud en de discrete afhandeling van de Auto Inkoop Specialist!