Vakantieflex.nl – Vakantiehuizen

december 30, 2014 0 Door mariosss

Vakantieflex.nl – uw vakantiebestemming vind u hier

De website is nog pas 2 dagen online, en we zijn razend benieuwd hoe de website bevalt tussen de mensen. Iedereen kan vliegtickets zoeken, hotels bekijken, of iemand die benieuwd is naar stedentrips, kan deze ook hier bewonderen. 
 

Vakantiehuizen

Laten we een vakantiehuis vanaf Vakantieflex.nl zien. Het gaat om een vakantiehuis in Vence – Frankrijk.

Ideaal vrijstaand vakantiehuis bij het welbekende Vence (3,5 km) en op slechts 12 km van de Middellandse Zee op nog geen twee uur vliegen van Nederland.

Uw vakantiehuis ligt in een rustige wijk en wordt omringd door een omheind terrein met mooie beplanting, grasveld, garage en schommel. De tuin is uitgerust met een heerlijk privé-zwembad (12 x 6 m, diep 1 – 2 m) met aangrenzend terras met ligbedden en parasol. De palmbomen en het mooie zeezicht geven het geheel een tropische sfeer.En op het tweede, gedeeltelijk overdekte terras met tuinmeubilair en BBQ kunt u heerlijk ’s avonds buiten eten.

Het levendige Vence is sinds de jaren ’20 zeer geliefd bij kunstenaars, wat zich nu vooral uit in de hedendaagse winkeltjes en ateliers waar ambachtslieden hun activiteiten uitvoeren. Maakt u een wandeling door de oude stad langs de fontein van Place du Peyra, de winkeltjes van Rue du Marché en de mooie kathedraal. Nog meer winkeltjes, tentoonstellingen en ateliers vindt u in het middeleeuwse St. Paul-de-Vence (4 km), een idyllisch dorpje waar veel liefhebbers van de Provence hun weg naartoe vinden.

Hoogtepunt: Fondation Maeght, een bijzonder gebouw waar schilderijen, mozaïeken en beeldhouwwerken tentoongesteld worden.

– 18-Holes golfbaan in Valbonne (10 km).
– Nice (Airport) 17 km,
– Cannes 32 km, Monaco 45 km.

 

Ik zou zeggen, neem een kijkje op Vakantieflex.nl voor meer vakantiehuizen en natuurlijk ook vliegtickets, hotels, stedentrips en nog veel meer..