E-visum Turkije aanvragen ? Waar en hoe ?

december 27, 2014 0 Door Visumdienst Turkije

Sinds 1 april 2014 kunnen reizigers die naar Turkije reizen hun e-visum Turkije online aanvragen. De Turkse regering wil voorkomen dat reizigers urenlang in een wachtrij staan en hopen op deze manier lange wachtrijen te voorkomen. Op de website www.evisa.gov.tr kunt u uw e-visum Turkije aanvragen.

Echter de officiële site van de Turkse regering wordt niet in het Nederlands aangeboden. Gelukkig kunnen veel Nederlanders tegenwoordig goed Engels, maar bij sommige vragen moet u wel goed uitkijken, zodat u geen fouten maakt. Een fout aangevraagde e-visum Turkije is namelijk niet geldig !! Vandaar dat veel toeristen op zoek zijn naar een veilige, betrouwbare website die ook nog verschillende betaalmogelijkheden aanbiedt.

Visumdienst Turkije werkt nauw samen met de Turkse overheid, waardoor we gespecialiseerd zijn in het aanvragen van uw e-visum. We herkennen de meest gemaakte fouten en lezen uw aanvraag e-visum Turkije nog eens goed door voordat we de aanvraag doen. Daarnaast bieden wij antwoorden op de meest gestelde vragen. U kunt deze vragen lezen op onze website www.visumdienstturkije.nl

We adviseren onze klanten altijd om minimaal een week van tevoren uw aanvraag bij ons in te dienen en garanderen u dat u uw e-visum Turkije bij ons binnen 24 uur ontvangen. In praktijk blijkt dat u deze veel sneller ontvangt! De kosten voor deze e-visum Turkije bedragen € 22,50 inclusief belasting.

Waarom zou u ik mijn e-visum Turkije bij visumdienstturkije moeten aanvragen ?

–   Snel en betrouwbaar

–   Veilig betalen

–   Uw persoonlijke gegevens worden veilig verstuurd! Onze website heeft een SSL-beveiliging !!

–   Goedkoop!

–   De specialist in het aanvragen van uw e-visums ! Ook voor groepsreizen !!

–   Wij lezen uw aanvraag e-visum Turkije goed door en halen mogelijke fouten eruit.

–   Wij adviseren u gratis !

–   Klantenservice reageert erg snel op uw aanvragen!

Hoe vraagt u uw e-visum Turkije aan ?

Ga naar de website www.visumdienstturkije.nl en klik op visum aanvragen. Vervolgens vraagt u uw e-visum Turkije aan in drie stappen:

Visumdienst Turkije vraagt uw e-visum voor Turkije in drie stappen aan:

  1. Als eerste heeft Visumdienst Turkije uw gegevens nodig. Het gaat om persoonlijke gegevens en om gegevens van het paspoort, alsmede de datum wanneer het visum moet ingaan.
  2. Als u de benodigde gegevens heeft ingevuld kunt u gemakkelijk en vertrouwd betalen met Ideal of Mister Cash.
  3. Als wij uw gegevens en betaling hebben ontvangen krijgt u het geldige visum voor uw reis naar Turkije zo snel mogelijk in uw mailbox. Wij garanderen dat u uw e-visum Turkije binnen 24 uur ontvangt.

Kortom, een zorgeloze vakantie begint bij een goede voorbereiding Kom niet voor verrassingen te staan en bestel uw e-visum Turkije bij www.visumdienstturkije.nl