Top 5 leukste TV-programma’s van 2016

Top 5 leukste TV-programma’s van 2016

november 11, 2016 0 Door Joyce Bouwman

TV-programma’s van 2016

De winter breekt aan, de temperaturen dalen, het jaar is bijna afgelopen. Op dit moment zit je vast en zeker voor de buis TV te kijken, aangezien het buiten steeds kouder wordt. Terugkijkend op 2016, welke programma’s waren populair? Welke TV-programma’s flopte compleet? Wat waren de leukste programma’s van het afgelopen jaar? Dit artikel zal bestaan uit een lijstje met mijn favoriete TV-programma’s van 2016, oplopend van plaats 5 naar plaats 1.

#5: Ik Vertrek
Ik Vertrek bestaat al jaren, echter kijken er nog steeds heel veel mensen naar het programma! Af en toe is het valt het programma in herhaling (alweer een gezin dat naar Frankrijk gaat om een camping te openen?!), maar het blijft vermakelijk! Als ik dit programma kijk wil ik altijd zo snel mogelijk op vakantie!

#4: Dr. Phil
Afgelopen jaar, als ik terugkwam van werk na een lange dag, pakte ik thuis altijd een kom met chips en keek ik Dr. Phil. Leedvermaak, soms ontroerend, soms tranentrekkend en soms motiverend om zelf mijn leven te verbeteren. Helaas is het programma verschoven, waardoor ik pas na het eten kan genieten van Dr. Phil.

#3: Get The Fuck Out Of My House
Het meest spraakmakende programma van Nederland! Op en top genieten van de simpelheid van mensen die op zoek zijn geld en aandacht. Het programma is nog gaande, echter kan ik met zekerheid zeggen dat er nog veel spektakel op de planning staat! Zelf kijken? Klik dan hier om het programma terug te kijken. Gratis en voor niets! Op TVuitzendinggemist.nl kan je kosteloos en op alle gemak TV-programma’s terug kijken.

#2: Game of Thrones
Iedereen kent deze veelbekroonde en awardwinning serie van George R.R. Martin. Game of Thrones, bekend in Nederland als “het spel der tronen” heeft alles: draken, zombies, zwaardvechten en zelfs intrige! Inmiddels zijn wel alweer bij seizoen 6. Miljoenen mensen zijn aan de buis gekluisterd om de escapades van de karakters met elk detail te volgen. Wil je het verhaal snel doornemen? Voor meer informatie, zie.

#1: Narcos
Narcos, een documentaire dat deels bestaat uit fictieve verhalen maar ook uit waargebeurde verhalen is DE serie van 2016. Pablo Escobar, wie kent hem niet?! In de jaren negentig was deze cocaïnehandelaar de op drie na rijkste man van de wereld. Een bloeddorstig man zonder moraal, Escobar was een tiran die het leven van Colombia op stelten bracht. Narcos volgt zijn leven en de acties van agenten om Escobar voor goed op te sluiten. Met afstand mijn favoriete programma van 2016!

Waar wacht je nu nog op? Ga TV kijken!

uitzendinggemist-nl