Toiletwagen huren voor festivals en bouwplaatsen

juni 16, 2015 0 Door mvwijn

Het is weer zomer en dat betekent dat de tijd van de festivals ook weer is aangebroken. Van Pinkpop tot Bospop, van heinde en verre komen festivalliefhebbers naar de optredens kijken van hun favoriete artiesten. Zoveel mensen op één plek betekent natuurlijk wel een hele klus voor de organisatoren van deze events want ze moeten er niet alleen voor zorgen dat alle artiesten er op tijd zijn en dat de line-up compleet is, ook alles eromheen moet worden geregeld zoals de catering en, net zo belangrijk, de sanitaire voorzieningen.

Toiletwagen huren

Op veel festivals zijn de zaken goed geregeld dankzij de inzet van bedrijven als Vedeko Sanitair die gespecialiseerd zijn in het verhuur van mobiele toiletten. Dit zijn schone en frisse toiletten die op elke festival en ook op kleinere events zoals braderieën en kermissen onmisbaar zijn. De toiletten die u kunt huren bij Vedeko variëren van een enkele Dixi tot complete toiletwagens. Een toiletwagen huren bij Vedeko betekent dat u beschikt over professioneel materiaal dat compleet wordt geleverd met gescheiden afdelingen voor dames en heren, een wasgelegenheid en handendroger. In veel gevallen is er geen aansluiting nodig op de riolering of waterleiding maar mocht dit wel het geval zijn dan zorgen de mensen van Vedeko ervoor dat alles wordt geregeld.

Mobiele wc’s op de bouwplaats

Een andere locatie waar mobiele wc’s van pas komen zijn de vele bouwplaatsen in Nederland. Op de meeste bouwlocaties zijn nog geen sanitaire voorzieningen waardoor er tijdelijk sanitair geleverd moet worden. Ook hier worden de toiletwagens van Vedeko veel geplaatst. Bouwbedrijven kiezen niet voor niets voor Vedeko want zij weten dat de toiletwagens die zij huren altijd tip top in orde zijn. De wagens zijn schoon en worden goed onderhouden. Desgewenst kan er een schoonmaakcontract worden afgesloten om de toiletwagen regelmatig schoon te maken. Wilt u meer weten over de diensten van Vedeko? Neem dan contact met ons op.