Aquanatic de voeding voor aquarium planten.

juni 14, 2015 0 Door ewoud1986

Aquarium fanaten, lees het goed. Er is een nieuwe voedingslijn voor al Uw aquariumplanten opgezet. De naam luidt;  Aquanatic, Aquanatic is verkrijgbaar in Flora vita, Flora Carbo, Flora-ferro en Flora – stek.

Flora Vita is de voeding met sporenelementen, nitraten en fosfaten. Aquanatic Flora Vita is een vloeibare en complete voeding voor al Uw aquarium planten.

Flora Carbo is vloeibare koolstof ter vervanging van c02. Ieder aquarium liefhebber weet dat co2 niet mag en kan ontbreken in het aquarium, dit ten gunste van Uw planten.

Flora-Ferro is een vloeibare toevoeging van ijzer voor weelderige groene planten en onontbeerlijk voor Uw rode planten.

Flora-Stek is de vloeibare toevoeging voor snelle wortelgroei, een echte stekkenbooster.

Alle producten zijn meerder malen getest en geprobeerd en het resultaat mag er zijn. Naast alle planten voeding, mineralen en toevoegingen hebben wij nog meer. Wij verkopen ook vissen, led en tl verlichting, medicatie, super goede kwaliteit aquarium planten en zo eigenlijk alles wat met Uw aquarium te maken heeft. Dit alles tegen een spotgoedkope prijs. Wij werken op bestelling zodat wij nooit een overschot hebben en zo dus prijzen gigantisch laag kunnen houden. Ook zijn wij actief op social media en hebben een eigen Facebookpagina; https://www.facebook.com/groups/aquariumfanaten071/?fref=ts hier zijn wij dagelijks actief met een leuke groep aquarium fanaten. Wij zijn hier ook om elkaar te helpen, elkaar tips te geven en om bijeenkomsten te organiseren.

Voor meer informatie kijk even op http://aquanatic.simplesite.com/ Mocht er iets specifieks zijn wat U zoekt en deze staat niet op onze website of Facebookpagina, neem dan even contact met ons op want wij kunnen echt bijna overal aankomen.

Voor de rest wensen wij alle aquarium fanaten al het goede toe en geniet van onze o zo mooie hobby. Want zeg nu zelf niets is mooiers dan een mooie, goed gekleurde, volle aquarium. Of hij nou bestaat uit 800 liter of maar 60. Wij hebben met zijn allen 1 passie en dat is aquarium(s). http://www.aquanatic.simplesite.com/