Drone kopen? Wat is de beste droneshop?

juni 12, 2015 0 Door MarcP

Je wilt een drone kopen maar je weet niet waar je moet beginnen?

In het oerwoud van de vele droneshops in Nederland en Belgiƫ is het voor veel consumenten niet meer te overzien bij welke drone winkel ze het beste terecht kunnen voor het kopen van een drone.

Wensen en budget

Voordat je op zoek gaat naar een drone winkel is het van belang dat je voor jezelf een aantal belangrijke zaken in beeld brengt voordat je een drone koopt. Het is van belang dat je weet wat je wensen zijn en wat je maximaal te besteden hebt. Wil je een wat duurdere drone met camera kopen of juist een goedkope drone omdat je een beperkt budget hebt? Als je eenmaal voor jezelf op deze vragen antwoord kan geven, is het tijd om een drone te vinden die bij jouw budget en wensen past.

De beste droneshop vinden

Als snel loop je daarna tegen de vraag: Bij welke drone shop kan ik het beste mijn voorgenomen drone kopen? Het advies hierover is redelijk simpel: koop een drone bij een betrouwbare en erkende droneshop in Nederland of Belgie. In veel gevallen hebben deze droneshops ook een echte (fysieke) winkel waar je terecht kan voor koopadvies maar ook als je bijvoorbeeld onderdelen wilt vervangen of extra toebehoeren wilt kopen zoals een extra accu, prop guards etc. De betere droneshops zijn meestal ook te herkennen aan een thuiswinkel waarborg icoontje. Hiermee ben je er zeker van dat je als een drone je niet bevalt of dead on arrival aankomt je deze met een gerust hart terug kunt sturen zonder al te veel gedoe.