Tips voor het krijgen van volle lippen

november 25, 2014 0 Door Evelien

Een van de vrouwelijke schoonheden is het hebben van mooie volle lippen. Sommige vrouwen worden geboren met mooie grote volle lippen, andere mensen hebben helaas niet het geluk dat zij hiermee geboren worden. Sommige vrouwen voelen zich minder zelfverzekerd door het feit dat zij dunne lippen hebben. Er zijn verschillende manieren waardoor je de boven of onderlip groter kunt laten lijken. Enkele manieren waardoor dit kan:

  • Door het gebruiken van de juiste make up (zoals bijvoorbeeld een felle lippenstift) kan het lijken alsof de lippen groter zijn / voller zijn.
  • Er zijn speciale crèmes verkrijgbaar die beloven dat de lippen voller worden, veel vrouwen proberen eerst doormiddel van een crème de lippen voller te laten lijken.
  • Het is ook mogelijk een behandeling met filler te ondergaan voor het vergroten van de lippen. Met een behandeling met filler is het mogelijk om de lippen periodiek (ongeveer 6 tot 12 maanden) te vergroten.

 

Vergroten van lippen door behandeling met filler

Veel vrouwen proberen eerst verschillende manieren om mooie volle lippen te krijgen, een groot gedeelte is niet tevreden met het resultaat na het proberen van verschillende crèmes en soorten make up. Uiteindelijk kiezen zij er toch voor om de lippen te laten vergroten doormiddel van een filler behandeling. Doormiddel van een behandeling met filler is het mogelijk om mooie volle lippen te krijgen.

 

De behandeling

De behandeling duurt ongeveer vijftien tot dertig minuten. Voor de behandeling wordt het gebied waar de behandeling plaatsvindt verdoofd  doormiddel van een speciale crème of een verdovingsvloeistof. Door de verdoving zullen die prikjes die worden aangebracht tijdens de behandeling minder pijn doen. Na de behandeling zal het gebied moeten worden gekoeld zodat de zwelling afneemt. Het effect van de behandeling blijft niet permanent zichtbaar maar 6 tot 12 maanden.

 

Informatie over behandeling voor filler behandeling

Voor meer informatie over een behandeling voor volle lippen bij Robert Schoemacher is het mogelijk om een kijkje te nemen op de website van Schoemacher.