Stickers laten maken

januari 19, 2016 0 Door SanneB

Stickers zijn razend populair anno 2015. De webshops die stickers maken schieten als paddenstoelen uit de grond. Stickers kunnen voor bedrijven heel interessant zijn omdat het een vrij goedkope manier van reclame maken is. Je kunt bijvoorbeeld stickers bestellen voor op uw bedrijfsauto, winkelruit en deuren. Stickers plakken is een goede manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep. U kunt ze eigenlijk overal opplakken. U kunt bijvoorbeeld uw laptop personaliseren door er stickers op te plakken die u zelf heeft ontworpen. Wat veel voorkomt is dat mensen hun kliko een vrolijkere uitstraling geven door daar stickers op te plakken. De mogelijkheden met stickers zijn eigenlijk eindeloos, plak ze waar u maar wil.

Milieuvriendelijke stickers

Duurzaamheid en het milieu zijn in de loop der jaren steeds belangrijker geworden en dat geldt ook voor de stickerbranche. Veel webshops die stickers ontwerpen en drukken besteden geen aandacht aan de milieuvriendelijke productie hier van. Sommige bedrijven zijn daarom op zoek naar partijen die dit wél doen en die stickerbedrijven hebben dan een streepje voor op andere bedrijven die hier geen aandacht aan besteden. Op dit moment is de milieuvriendelijke gelsticker zeer populair.

Carwrapping

Bij carwrapping wordt uw auto ingepakt met folie dat eigenlijk een vinyl sticker is. Deze sticker kan in diverse kleuren worden aangeleverd en zijn een leuke manier om uw auto van een compleet nieuwe stijl te voorzien. Carwrapping heeft een aantal voordelen in vergelijking met het spuiten van de auto. Als u uw auto laat ‘wrappen’ dan kunt u de auto snel en gemakkelijk voorzien van belettering, handig als een bedrijf hebt waar u reclame voor wilt maken. Het is ook goedkoper dan de auto laten spuiten en het is makkelijk om er af te halen, wat met verf natuurlijk niet zo snel gaat.