Samsung Galaxy S6 met abonnement

december 4, 2014 0 Door Guido

Dit jaar was de Samsung Galaxy S5 niet een heel erg groot succes voor Samsung. Voor veel mensen viel deze smartphone tegen: de verwachtingen waren eigenlijk te hoog. Het enorme succes van de Galaxy S4 kon de S5 niet achterhalen. Daarom kijkt men nu uit naar de Samsung Galaxy S6, om te zien hoe Samsung zich herstelt. Het ziet er naar uit dat de Galaxy S6 iets wordt wat we nog niet eerder gezien hebben.

Zo zijn er geruchten dat Samsung heeft besloten om de Samsung Galaxy S6 een totaal¬†nieuw design te geven. Dit zou neer kunnen komen op een combinatie tussen de Galaxy Alpha (dun en met premium materialen) en wat we al van de Galaxy S-serie gezien hebben. Verder zou het scherm een afmeting tussen 5 en 5,5 inch krijgen, waarschijnlijk 5,3. Hierbij zullen de bezels heel erg dun zijn, dus zal die in formaat kleiner worden dan andere telefoons met zo’n zelfde schermafmeting. Het scherm zou daarnaast de ultra hoge resolutie van 2560 x 1440 pixels krijgen. Ook kunnen we door Android Lollipop ook zeker een 64-bit processor verwachten (eventueel van Samsung zelf, of een Snapdragon) en 4 GB RAM kan ook zomaar toegevoegd worden. Ook zal de camera waarschijnlijk verbeterd worden, inclusief optische beeldstabilisatie. Door de hogere resolutie van het scherm, zal Samsung ook rekening moeten houden met een betere batterij voor de Galaxy S6.

De Samsung Galaxy S6 kunnen we verwachten bij het MWC in maart van 2015. Dan zal de smartphone ongeveer in april te koop moeten zijn voor iedereen, voor een adviesprijs die helaas wel hoog zal liggen. Deze vlaggenschepen gaan namelijk vaak niet voor minder dan 600 euro over de toonbank, zeker in het begin! Na een tijdje zal de prijs voor de Galaxy S6 dalen, en is een abonnement icm deze smartphone een stuk aantrekkelijker! Hoewel het erg verleidelijk is om meteen de smartphone te kopen, is dus eigenlijk wel aan te raden om nog een maandje of drie te wachten.