Draadloos oplader iPhone 5

december 8, 2014 0 Door wintersport

Wil je profiteren van de nieuwste technieken, wellicht is de draadloos oplader iPhone 5 iets voor je. Tegenwoordig is het een fluitje van een cent om je iPhone draadloos op te laden. Deze techniek is geschikt voor de iPhone 4(S) en iPhone 5(S).

Hoe werkt het opladen?

Laten we eens kijken naar de werking van de draadloos oplader. Als je besluit het pakket aan te schaffen dan worden er een aantal zaken meegeleverd. Allereerst een case, die is beschikbaar in verschillende kleuren. Als je van blauw houdt, kies dan de blauwe case. Er zijn echter ook cases beschikbaar in het wit, zilver of roze.
Naast de case krijg je een oplaadstation meegeleverd. Het oplaadstation kun je verbinden met een laptop, computer of het stroomnet. Wil je deze met de laptop of computer verbinden dan kan dat met de bijgeleverde USB kabel. Er worden twee kabels meegeleverd, een korte een lange USB kabel. Je kunt zelf bepalen welke kabel je gaat aansluiten. Kies voor de kabel van 20 centimeter of de langere variant van 150 centimeter. Sluit je het oplaadstation op het stroomnet aan, dan kan dat met de meegeleverde adapter die speciaal is toegevoegd aan het pakket.
Na het aansluiten kun je de iPhone 5 of iPhone 5S, eenvoudig opladen door deze op het oplaadstation te plaatsen. Je hoeft dus niet meer te prutsen met kabeltjes en stekkertjes.

Eenvoudig bestellen

Een draadloos oplaadsysteem kun je heel eenvoudig via internet bestellen. Na je bestelling wordt het pakket klaargemaakt en naar je toegezonden. Heb je het pakket ontvangen dan kun je profiteren van draadloos opladen. Natuurlijk ideaal als je de hele dag achter je laptop zit. Je telefoon ligt naast je en is dus altijd opgeladen zodra je week op weg naar huis gaat. De kans is enorm groot dat je denkt “had ik dit maar eerder gekocht”. Velen gingen je al voor en laden hun iPhone draadloos op, ben jij de volgende?