De drie modetrends voor de kerst

december 2, 2014 0 Door antoinette

De modetrends voor Decembermaand

De kerst staat voor de deur en iedereen wilt er altijd tip top bij lopen. Je wilt tijdens het kerstdiner aan iedereen laten zien hoe goed jij in je vel zit en wat je te bieden hebt. Daarom geven wij de drie perfecte kerstoutfits van dit jaar weg.

Ga voor glitter en glamour

Met de kerstboom op de achtergrond en het hele huis hangen vol met kerstballen en kerstkransjes dan is het ook geoorloofd om zelf de glitters aan te trekken. Dit jaar zijn de traditionele jurken weer helemaal terug van weggeweest. Deze zwarte elegante jurken worden versierd met palletjes of met glitter accenten. Ben je geen fan van een jurk dan is er geen man overboord, ga dan voor een mooie zwarte blouse. Draag hieronder een nette broek met een paar mooie casual schoenen.

Goud overtreft het zwart

Naast het traditionele zwart is goud het helemaal rond de kerst van 2014. Dit zie je ook veel terug in de versieringen van de winkels, het is veelal goud wat de klok slaat. Gouden kerstballen voor in de boom, een goudkerststal voor het raam noem maar op. Niet alleen in de huiselijke sferen is goud wat de klok slaat maar ook de modewereld heeft dit omarmt voor de decembermaand. Je ziet veel gouden rokken en of fijne gouden sieraden rond de paspoppen hangen.

De klassiek kersttrui

Jaren geleden werd je nog compleet uitgelachen als je de bar of kroeg kwam binnen lopen met een kersttrui die gebreiden werd door je oma. Dat is veranderd deze kerst. De klassieke kersttrui is weer helemaal hip en trendy en zal je veel terug zien deze kerst. Heeft je oma in december niet veel te doen, dan raden we jou aan om een leuk breipatroon te zoek via internet en deze aan je oma geven. Houdt de vrouwenkleding webshop van Sevenbien goed in de gaten voor de kerstacties deze maand.