Rondreis door Thailand

augustus 28, 2014 0 Door pvdbroek

Thailand is het land van de zeer mooie witte stranden en is buitengewoon geschikt voor een rondreis. Zelf een rondreis van een dag of 7 is zeer de moeite waard!

Thailand heeft ontzettend veel bezienswaardigheden, waarvan Bangkok en de Jungle in het Noorden zeker niet mogen ontbreken tijdens je Thailand rondreis . Bangkok is een enorme stad, hier vind je een flinke dosis cultuur en er is altijd wat te doen in deze wereldstad. De jungle in het Noorden is het tegenovergestelde van Bangkok, maar mag ook niet ontbreken tijdens een rondreis. Dit gebied wordt ook wel de “Gouden Driehoek” genoemd: het is een erg mooi gebied vol met indrukwekkende jungle en interessante bergvolken. Als je nog tijd over hebt, adviseren we je een van de vele eilanden te bezoeken, bijvoorbeeld Phuket. Dit is een eiland vlak voor de kust van Thailand en wordt ook wel de Parel van het Zuiden genoemd.┬á Deze drie pijlers geven aan dat Thailand een land is met zeer veel mogelijkheden!

Veel mensen kennen de Thaise keuken al, dit is niet voor niets! Het is een van de meest veelzijdige keukens van de wereld: niet alleen worden zeer veel heerlijke verse ingredi├źnten gebruikt, maar tevens wordt ervoor gezorgd dat de smaak erg mooi in balans is. Als je een dag over hebt tijdens je rondreis in Thailand , ga dan zeker een kookcursus doen. In Chang Mai zijn meer dan 20 kookscholen te vinden, waarbij je je in de lokale cuisine kunt verdiepen!