Persoonlijk geschenk voor in de hand

april 26, 2017 0 Door Joyce Bouwman

Als je iets laat bedrukken, dan wil je daarmee bereiken dat de opdruk vaak wordt bekeken of gelezen. Dat bereik je door een product te kiezen, dat mensen veel in de hand hebben. Eén van deze voorwerpen is een pen. Dit artikel heb je niet alleen veel in de hand, maar ook nog eens voor langere tijd. Je kijkt naar wat je schrijft en dus zie je ook de pen die je in je hand houdt. Het is dus een goed idee om jouw bedrijf te promoten met een pen met opdruk. Of je geeft een geliefde een bijzondere boodschap door deze op een pen te graveren.

Ruime keuze pennen

Pennen op de relatiegeschenken.nl zijn er in vele soorten. Je kunt er kiezen voor balpennen en vulpennen, gemaakt van kunststof of metaal. Sommige luxere pennen zijn voorzien van een geschenkdoos, van een koker of een etui. De pennen kun je aan en uitdoen met een klik- of draaimechanisme. Ze zijn er in verschillende kleuren en schrijven blauw of zwart. Pennen koop je op relatiegeschenken.nl al vanaf 8 cent. De allerduurste variant pen kost 88 euro.

Grote hoeveelheid of één unieke

Als je op relatiegeschenken.nl kiest voor het laten van een grote hoeveelheid pennen, dan kies je waarschijnlijk voor een goedkopere pen. De eenvoudige plastic pen is al verkrijgbaar voor een paar cent. Ook het laten bedrukken van deze pen, kost niet zoveel. Zo kun je honderd goedkope pennen al laten bedrukken met een logo voor 95 euro. Als je iemand een speciaal, persoonlijke cadeau wilt geven, dan kies je natuurlijk voor een luxere pen van metaal. Deze kun je bij relatiegeschenken.nl laten graveren of van een opdruk voorzien. Voor een opdruk op een luxe pen, ben je een groter bedrag kwijt, afhankelijk van welke pen je precies kiest.