Ouderwets is weer helemaal nieuwerwets

november 4, 2014 0 Door antoinette

Alles wat vroeger was betekent niet of het oubollig is maar het kan nu zelf hip zijn. Je ziet steeds meer modetrendjes terug die 30 a 40 jaar geleden de normaalste zaak was weer helemaal terug komen anno 2014.

Sneakers
Niet alles wat vroeger hip was willen we terug maar een groot gedeelte wel. Wat afgelopen zomer helemaal terug was waren de sneakers in vele formaten. Elke grote schoenenmerk gooide sneakers op de markt. Nike, New Balance en Adidas waren weer ouderwets elkaar grote concurrenten maar wil je echt fashionable voor de dag komen dan draag je sneakers met een platformzool. Dit zijn de sneakers met een hele dikke zool. We gaan weer terug naar de disco tijd.

Elke internationale blogger heeft haar of zijn blog welk een toegewijd aan de sneakers met een dikke zool dus daarom is het niet zo vreemd dat je die weer allemaal terug zag in de winkels. Draag de sneakers onder een spijkerbroek voor een stoere casual look.

De rugzak mag weer!
De rugzak mag weer en dat is heel positief. De nieuwe rugzakken zijn modieus en praktisch. De rugzak werd de afgelopen voornamelijk geassocieerd met een middelbare scholier die een veel te grote tas heeft. Die tijd is voorbij. Vele grote designers hebben er voor gezorgd dat dit accessoire weer helemaal terug is. De rugzak wordt in vele vormen aangeboden. Wil je sportief, casual of een chique tas en daarnaast kies je voor katoen of leer? De mogelijkheden zijn bijna oneindig dus zeur niet meer dat je handtas te klein is, je draagt een tas op je rug!
Je kunt dus alle kanten op met deze comeback. Klaag dus niet meer over die zware handtas waar je veel te veel spullen in gestopt heb, draag het op je rug!