Ontsnappen aan de hectiek van Nederland, vertrek naar Spanje!

januari 19, 2016 0 Door dennis36

Een typische dag in Nederland. Het regent, iedereen heeft haast, niemand heeft tijd voor een praatje. Veel Nederlanders storen zich aan deze gewoonten. Toch doet iedereen er aan mee. Het is heerlijk om dit af en toe eens te kunnen ontvluchten. Even helemaal ontspannen in een totaal andere cultuur met een aangename temperatuur.

Je hoort het vaak wanneer mensen terug komen van een vakantie in het buitenland. Zinnen als ‘Waarom heeft iedereen in Nederland altijd zo’n haast?’ en ‘Ik ga het anders doen’, komen vaak naar voren.  Helaas komen we deze belofte niet vaak na en zitten we na een paar dagen alweer in onze dagelijkse sleur. Maar het kan ook anders! Steeds meer mensen weten te ontsnappen aan de hectiek van Nederland. Eens in de zoveel tijd, wanneer ze maar willen, vertrekken zij naar hun eigen plek om even helemaal tot rust te komen. Om te kunnen genieten van een heerlijke temperatuur en cultuur. Zo kunnen ze weer helemaal opladen om er vervolgens weer tegenaan te kunnen.

Wat deze mensen anders doen? Zij hebben gekozen voor zichzelf. Na een heerlijke vakantie op hun ideale plek in Spanje bijvoorbeeld zagen zij er huizen te koop staan. Ze kochten een huis op een plek waar ze helemaal tot rust kunnen komen. De grootste voordelen die veel van deze mensen noemen is dat ze echt hun eigen, ideale plek hebben en er direct naartoe kunnen wanneer ze maar willen. Het is er vaak mooi weer en er is ook een fijne cultuur in Spanje. Geen problemen meer met het boeken van een hotel dat overvol is of niet geschikt. En er is altijd een plek waar je je thuis voelt en even echt helemaal tot jezelf kan komen.

Droom jij er stiekem ook wel eens van om een huis in Spanje te kopen? Om even lekker te ontspannen op je eigen plek? Een droomhuis in Spanje, wie wil dat nou niet?!