Wat moet ik voor vaderdag kopen?

november 4, 2016 0 Door Joyce Bouwman

De derde zondag in juni is het altijd weer zover: vaderdag! Er is bij kinderen altijd op school, maar ook bij volwassenen met of zonder kinderen aandacht voor vaderdag. Het is namelijk de dag om je vader een keer extra in het zonnetje te zetten om hem zo te bedanken voor alles wat hij dit jaar voor je heeft gedaan en het komende jaar waarschijnlijk ook weer zal gaan doen.

Ontbijtje

Als kind maakte je samen met je moeder op vaderdag een heerlijk ontbijtje om zo je vader een verrassende start van zijn vaderdag te geven. Na het zelfgemaakte ontbijtje stond je te popelen om hem te verrassen met een cadeautje en gaf je hem een zelfgemaakt doosje of een hart met vingerafdrukken. Uiteraard stond er op het cadeau dat hij de allerbeste en allerliefste vader van de wereld was. Elk jaar was het weer een feest als het vaderdag was. Het was vaak een leuke, maar ook wel een spannende dag. Je had zo je best gedaan voor zijn cadeau, dat je altijd nerveus bij zijn bed stond als je het cadeau gaf. En al die spanning verdween, zodra er een lach op het gezicht van je vader kwam en je bedankte voor het prachtige cadeau. Een cadeau waar je vader heel blij mee was en een speciaal plekje in het huis kreeg.

Als volwassenen maken we eindelijk tijd om langs te gaan en om even bij te kletsen. Vaderdag is een van de dagen dat we extra tijd vrijmaken om toch – net zoals vroeger – je vader in het zonnetje te zetten. Je komt uiteraard ook niet met lege handen bij je vader aan, want een klein of een groot cadeau mag uiteraard niet ontbreken. We geven vaak een lekkere fles wijn, een heerlijke lunch of een ander leuk cadeau waarvan je zeker weet dat je vader er blij mee is. Toch is het dit jaar misschien tijd om er meer aandacht aan te besteden en het cadeau misschien wat meer persoonlijker te maken.

Alleen de vraag is hoe je jouw vader dit jaar weer het best kunt verassen met een leuk en persoonlijk cadeau voor vaderdag. Heb je er bijvoorbeeld weleens over nagedacht om een gepersonaliseerd vaderdagcadeau te geven? Met een gepersonaliseerd cadeau kun jij je namelijk je vader ontzettend verrassen! Hierbij kun je denken aan een leuke tekst, een foto als kind met je vader of een recente foto met de hele familie. Daarnaast kun je ook een gepersonaliseerd geschenk geven dat je vader dagelijks kan gebruiken, zoals een telefoonhoesje of mok, maar dan is het cadeau juist veel persoonlijker door de foto met tekst. Dit jaar kun je het best voor een gepersonaliseerd vaderdagcadeau gaan!

Puzzelen

Vaders houden vaak ook ontzettend van puzzelen. Uiteraard niet elke vader, maar veel zijn er dol op. Weet je of jouw vader van puzzelen houdt, dan kun je bijvoorbeeld overwegen om een legpuzzel te kopen. Ze zijn online te verkrijgen bij allerlei Puzzel Stores.
Zo heb je een leuk cadeau waar iedere vader een tijdje mee zoet is!