Maak kennis met Primark Eindhoven

januari 26, 2015 0 Door niews

Ontdek de Primark Eindhoven openingstijden

Als u voor het eerst naar Primark in Eindhoven gaat, is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de Primark Eindhoven openingstijden. Door rekening te houden met Primark Eindhoven openingstijden, voorkomt u namelijk dat u voor een gesloten deur komt te staan of dat u nog even moet wachten voor de winkel geopend is. Daarnaast kunt u met de Primark Eindhoven openingstijden gemakkelijker plannen wanneer en hoe laat u gaat, waarbij u bovendien direct weet hoe lang u kunt shoppen. En omdat de Primark in Eindhoven een vloeroppervlakte heeft van ruim 7200 vierkante meter, kunt u hier zeker enkele uren doorbrengen.

De Primark Eindhoven openingstijden die op dit moment gelden in deze vestiging, zijn de volgende.
Maandag: 11:00 uur tot 18:30 uur
Dinsdag: 9:00 uur tot 18:30 uur
Woensdag: 9:00 uur tot 18:30 uur
Donderdag: 9:00 uur tot 18:30 uur
Vrijdag: 9:00 uur tot 21:00 uur
Zaterdag: 9:00 uur tot 19:00 uur
Zondag: 12:00 uur tot 18:00 uur

Zoals u ziet, hanteert de vestiging in Eindhoven vrij flexibele openingstijden, waarbij de winkel op vrijdagavond langer geopend is en bovendien iedere zondag geopend is voor het winkelend publiek in Eindhoven.

Primark Eindhoven openingstijden en openingstijden van andere vestigingen

Misschien bent u al eens eerder naar een andere vestiging van Primark geweest en gaat u er nu vanuit dat de Primark Eindhoven openingstijden dezelfde openingstijden zijn als de vestiging waar u naartoe bent geweest. Dit is echter niet altijd waar. In sommige gevallen hebben de verschillende Primark vestigingen dezelfde openingstijden, maar er zijn ook zeker verschillen waar te nemen in de openingstijden van de verschillende vestigingen. Dit komt omdat de Primark openingstijden, en dus ook de Primark Eindhoven openingstijden, per stad worden bepaald. Als Eindhoven op vrijdagavond een koopavond organiseert en Almere dit op donderdagavond doet, is de vestiging in Eindhoven op vrijdagavond langer geopend en de vestiging in Almere op donderdagavond. Zo zijn er vaak verschillen waar te nemen in de openingstijden van de koopavonden, maar ook in de openingstijden van het weekend (vrijdag, zaterdag, zondag). Hier dient u dan ook rekening mee te houden bij het bezoeken van een (nieuwe) vestiging van Primark. Zoek daarom altijd de openingstijden van de betreffende vestiging op voor u gaat.