Logomind – Gespecialiseerd in logo ontwerpen

Logomind – Gespecialiseerd in logo ontwerpen

augustus 12, 2014 0 Door Logomind

Logo ontwerpen

Logomind is al een tijd bezig om de markt van de logo wereld een stapje omhoog te werken. Logo ontwerpen zijn het beeld voor je bedrijf, en daarom erg belangrijk.

Omdat Logomind altijd op het beste stukje werk uit is, laten wij verschillende ontwerpers naar het logo ontwerp kijken, en hun kritiek afvuren voordat het logo daadwerkelijk aan de klant getoond word. Hiermee zorgen we dat we altijd een uniek en professioneel logo afleveren. Naast onze professionele service, bieden wij ook een 100% tevredenheidsgarantie aan. Dat betekent dat wij pas stoppen met ontwerpen totdat de klant volledig tevreden is over zijn of haar ontwerp. Een logo heb je namelijk niet zo maar, en het gaat jaren tot levenslang mee.

Naast het logo ontwerpen bieden wij ook nog website ontwikkeling aan. Logomind heeft jaren lange ervaring met het ontwikkelen van websites in het CMS WordPress. Onze websites kunnen van kleine websites, uitgroeien naar extreem grote websites met vele functionaliteiten.

 

Wat bied logomind u nog meer naast logo ontwerpen?

Wij hebben vele mogelijkheden op het gebied van de online wereld. Omdat wij startende ondernemers goed van start willen laten gaan, hebben wij een compleet starters pakket, waardoor een starter direct goed kan beginnen. In dit starterspakket zit het volgende:

  • Logo ontwerp
  • Visitekaartje
  • Briefpapier
  • Website pakket ( WordPress )

Door ons starterspakket kan de beginnende ondernemer gelijk online en heeft hij de meeste zaken al goed op orde. Dan komen we weer op het punt van logo ontwerpen. Omdat je een beginnend bedrijf bent, zegt het logo ontwerp erg veel over je bedrijf. In een logo ontwerp moeten bepaalde aspecten zitten, zodat de bezoeker direct ziet wat het bedrijf doet. Al met al zijn logo ontwerpen meestal het belangrijkste deel van je bedrijf, en representeer je je bedrijf ermee.