De leukste vakantielanden buiten Europa 2019

De leukste vakantielanden buiten Europa 2019

juni 30, 2019 0 Door Joyce Bouwman

De zomer staat weer voor de deur en dat betekent dat veel mensen er weer op uit trekken om lekker te genieten in het buitenland. Veel vakanties worden doorgebracht in Europa. Voornamelijk Spanje is de laatste jaren steeds populairder geworden. De reden hiervoor is de grote onrust in andere, populaire vakantielanden onder de Nederlanders.

In landen als Egypte heerst nu grote onrust. De eens zo populaire bestemming Sharm El Sheikh is veranderd is een spookstad. Dit komt door de onrust in de regio vanwege IS en het Russische vliegtuig dat er vorig jaar is neergehaald. Turkije heeft ook enorm te leiden onder de onrust in de regio. Ook de recente bomaanslag in Istanbul heeft hier niet aan bij gedragen. Turkije dealt op dit moment ook met de vluchtelingenkwestie en dat draagt ook niet bij aan de populairiteit van het land. Hetzelfde geldt voor het failliete Griekenland om over de stakingen in Frankrijk nog maar te zwijgen.

Door de onrust in Europa en het Midden-Oosten vallen er veel populaire vakantiebestemmingen af. Maar wat zijn de leukste bestemmingen buiten Europa? In dit artikel lees je meer over de beste bestemmingen van 2019!

Nummer 1: Brazilië
Als je vakantie wilt vieren ver van Nederland en van sporten houdt, dan is Brazilië een goede keuze. De Olympische Spelen vonden daar plaats en dat is natuurlijk voor sportliefhebbers een fantastische ervaring om daar bij te zijn. Daarnaast biedt het land prachtige steden en natuurgebieden. Dus voor ons de onbetwiste nummer 1.

Nummer 2: Japan
Bij het land Japan denk je al snel aan Tokyo, sushi en de Bonzaiboom. Bij Japan denk je meteen aan zeer dichtbevolkte gebieden maar Japan heeft ook een zeer mooie natuur. Een vakantie naar Japan is een ervaring om nooit te vergeten. De oostkust van Japan is ook een goede plek om naartoe te gaan.

Nummer 3: Canada
Canada is na Rusland qua oppervlakte het grootste land ter wereld. Het is een ideaal land om de hele vakantie doorheen te reizen en elke plek of stad een aantal dagen aan te doen. Canada heeft een geweldige natuur en een aantal mooie steden zoal Montreal en Quebec. Ook kun je hier walvissen, de grootste dieren ter wereld zien.

Fotoboeken
Digitale foto’s zijn leuk maar komen pas écht tot leven met een echt fotoboek. Deze kun je tegenwoordig erg eenvoudig online maken. Bijvoorbeeld op deze website. Wat is jouw leukste vakantieland? Laat het ons weten!