Kort haar stylen

oktober 21, 2014 0 Door Robsoneke

Kort haar stylen; de geheimen voor trendy kapsels!

Als er een universele constante is in het leven, dan gaat het wel over onze natuurlijk drang naar trendy kapsels. Benieuwd wat we daar precies mee bedoelen? We willen allemaal aantrekkelijk zijn. Anno 2014 betekent dit dat je investeert in leuke korte kapsels die je wat in het oog doen springen.

Met andere woorden, we gebruiken onze zoektocht naar trendy kapsels om net dat tikkeltje sprankelender voor de dag te komen. Het spreekt uiteraard voor zich dat er een aantal kapsels zijn waar het net iets makkelijker is om leuke dingen te doen. Gelukkig kan je aan de hand van een gezonde dosis creativiteit wonderen verrichten met haast elk haartype. Wil je zo kort haar stylen en ben je op zoek naar bruikbare tips? Dan ben je bij Korte Kapsels aan het juiste adres! Kort haar stylen is niet altijd even eenvoudig; zelfs ervaren kappers durven weleens toegeven dat kort haar en trendy kapsels niet altijd even makkelijk te combineren zijn. Gelukkig weten wij raad!

Kort haar stylen aan de hand van trendy kapsels; een onmogelijke opdracht?

Laat je helemaal niets wijsmaken; het is een koud kunstje om trendy kapsels te koppelen aan een kort kopje. Goed; kort haar stylen is wat moeilijker omdat je wat beperkter bent in je keuzevrijheid, maar dat neem niet weg dat kort haar stylen perfect mogelijk is. Ook voor jou liggen er trendy kapsels in het verschiet!

  • Voor je begint aan kort haar stylen is het erg belangrijk om even na te denken welke richting je precies wilt uitgaan. Wil je trendy kapsels met een volumineus effect of dacht je eerder aan kort haar stylen via een paar uitgesproken aandachtspunten? De keuze is natuurlijk volledig aan jou; maar besef dat je eenmaal gekozen hebt voor een bepaalde coupe, het resultaat bij korte kapsels vrij bindend is.
  • Kort haar stylen betekent soms ook kiezen voor een leuk maar veilig kapsel. Trendy kapsels op basis van kort haar lopen regelmatig in de kijker. Wil je graag wat meer aandacht naar je toe trekken zonder in het middelpunt van de belangstelling te staan? Kies dan voor aantrekkelijke maar berekende trendy kapsels die kort haar stylen relatief down to earth houden. Vermijd afgeschoren stukjes met ingewikkelde kleurenpatronen; ga eerder voor trendy kapsels met wat laagjes of een leuke korte fringe.
  • Wil je kort haar stylen en mag het resultaat simpelweg inslaan als een bom? In dat geval zijn er geen grenzen! Ga voor een kort powerkapsel in een opvallende tint zilver afgewerkt met opvallende accessoires. Vergeet dat laatste aspect zeker niet! Kort haar stylen –zeker wat trendy kapsels betreft- betekent ook vlot kunnen omspringen met leuke accessoires in, maar ook rondom het haar met een sierlijke ketting, oorbellen of dames zonnebril. Vergeet niet dat kort haar stylen immers deel uit maakt van een groter uiterlijk geheel.

Heb je toch een bad hair day? Blijf dan niet bij de pakken neerzitten en bekijk welke andere opties je kan inroepen om met verschillende trendy kapsels door het leven te gaan. Kort haar stylen doe je dan ook best in overleg met je kapper!