Inspirerende Nieuwjaarswensen

augustus 5, 2014 0 Door ysk

Zoals elk jaar staan de laatste dagen van het jaar in het teken van gezelligheid en genegenheid met familie en vrienden. De donkeren dagen tijdens kerst kenmerken zich door het aansteken van kaarsjes, het opzetten van de kerstboom en lekker eten. Tegenwoordig zien we dat er niet alleen binnen plaats is voor uitbundige decoratie maar dat er ook buiten flink uitgepakt wordt.

Complete gevels van huizen worden voorzien van gekleurde lichtslangen, knipperende lichtjes en ho-ho-ho roepende Kerstmannen. De daken zijn voorzien van rendieren en andere kerstgerelateerde objecten. Dit fenomeen is vanuit de Verenigde Staten overgewaaid naar Nederland en is eigenlijk niet meer weg te denken uit het straatbeeld tijdens de kerstdagen.

Traditioneel worden er in deze periode veel kerstkaartjes verstuurd naar vrienden en familie. Waar het voorheen vaak per traditionele brievenpost ging gaat het tegenwoordig per e-mail of zelfs per Whatsapp.

Originele nieuwjaarswensen

Het leukste is natuurlijk om een zelfgemaakte kerstkaart te versturen of in ieder geval een kaart met een persoonlijke en originele wens. Maak gebruik van een leuke kerst achtergrond of een zelfgemaakte foto en zet daar je kerstgroet of nieuwjaarswens op.

Het bedenken van leuke en originele nieuwjaarswensen is niet altijd even makkelijk en kan zorgen voor de nodige stress. Gelukkig zijn er handige websites waar je originele en inspirerende nieuwjaarswensen kunt vinden die te gebruiken zijn op je eigen kaarten.

Naast het versturen van kerstkaarten met een spreuk erop kun je natuurlijk ook tijdens de jaarwisseling iemand het beste wensen. Standaard wensen we iemand een Gelukkig Nieuwjaar of de Beste Wensen. Wees dit jaar eens origineel en bekijk dit overzicht van nieuwjaarswensen.