De prijzen van smartphones

augustus 5, 2014 0 Door websitenieuws

Wanneer men een nieuwe mobiele smartphone nodig heeft, is er de keuze uit enorm veel toestellen. Er wordt daarbij een duidelijk onderscheid gemaakt tussen de verschillende bekende merken zoals HTC, Samsung, Nokia, Apple en Huawei.

Samsung telefoons

Samsung telefoons worden veel verkocht in de winkels. Dit heeft onder andere te maken met de goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Er worden regelmatig nieuwe mobiele telefoons op de markt gebracht van dit merk. Toch zijn de meningen erg verschillend over de telefoons van Samsung.

Apple smartphone

Apple telefoons, ook wel iPhone’s genoemd, worden ook erg veel verkocht. Deze prijzen liggen gemiddeld iets hoger. Daar komt echter wel bij dat de kwaliteit ook enorm hoog is. Deze telefoons zijn erg populair en worden daarom veel gekocht. Binnenkort komt er een nieuwe telefoon van Apple, namelijk de iPhone 6.

De prijzen

De prijzen van de telefoons kunnen erg van elkaar verschillen. Zo moet de smartphone de iPhone 6 nog uit komen maar wordt er al veel gesproken over de mogelijke prijs. Er wordt gespeculeerd dat de prijs voor dit toestel ruim €100,- hoger is dan zijn voorganger. De prijs iPhone 6 ligt dan ook tussen de €700,- en €800,- in. Voor sommige mensen is dit een flinke investering. Toch blijkt dat de investering in een Apple telefoon vaak wel de moeite waard is. De kwaliteit is zo hoog, dat de telefoon dan ook meerdere jaren mee gaat. Bij een aantal andere telefoon merken is dit niet het geval, de telefoon gaat dan slechts een jaar of soms zelfs korter mee.