Hoe kan ik een woning zo snel mogelijk van de hand doen?

april 4, 2015 0 Door websitenieuws

Een woning verkopen was in de laatste zeven jaar geen eenvoudige taak. De huizenmarkt bleek namelijk een bubbel. Nog altijd is het in veel regio’s in Nederland nog niet bepaald positief. Daarom zullen veel mensen veel moeite moeten doen om hun woning te verkopen. We geven je graag een aantal tips als je een woning zo spoedig mogelijk wilt verkopen.

Als eerst is het zaak om je woning zo neutraal mogelijk te maken. Het blijkt dat woningen met buitengewoon excentrieke inrichtingen en muren in alle kleuren van de regenboog minder snel worden verkocht. Zijn de muren in je woonkamer knalgeel of roze? Maak ze wit en kijk voor de inrichting bij bijvoorbeeld IKEA. Hier vind je inrichtingen die veel mensen aantrekkelijk vinden. Als je hier moeite mee hebt, dan kun je natuurlijk altijd een specialist inhuren.

Als je het bovenstaande voor elkaar hebt gekregen kun je kijken naar een makelaar. Kies voor een flexibele makelaar, die zijn zaken goed voor elkaar heeft. Kies niet alleen voor een makelaar met een vlotte babbel, maar bovenal voor een makelaarskantoor waar bijvoorbeeld woningen op het internet professioneel worden aangeboden. Het lijken eenvoudige details, maar deze zijn essentieel en soms doorslaggevend voor mogelijke kopers. Zij gaan af op foto’s en de beschrijving van een woning. Als dit niet professioneel of mooi genoeg is, dan klikken ze jouw woning weg en gaan ze naar de volgende. Een goede presentatie is dus van groot belang.

Makelaar

Het inhuren van een makelaar is geen overbodige luxe. Voor een goede makelaar kun je kijken naar De Haan Makelaar in Epe. Tenminste, als je in deze regio een woning hebt die je verkocht wilt hebben. De Haan Makelaar is dé makelaar die jou kan helpen bij het verkopen van je woning. Ze hebben veel ervaring en vele honderden huizenbezitters hebben inmiddels succesvol hun woning dankzij De Haan Makelaar verkocht.