GS6 alles over de Samsung Galaxy S6

augustus 8, 2014 0 Door OnSquare

Daegu – Op 11 april 2014 was het eindelijk zo ver, de eerste dag dat de Samsung Galaxy S5 word verkocht. Nu vier maanden later zijn er al de wildste geruchten over de Samsung Galaxy S6. Maar wat mogen wij verwachten van het nieuwste model in de Galaxy S serie?

Dat Samsung graag vooruitstrevend is en hun nieuwste technische snufjes wil laten zien in het vlaggenschipmodel is bekend. De Samsung Galaxy S6 moet beter, sneller en een technologisch hoogtepunt worden. Falen is geen optie bij Samsung.

De afgelopen jaren heeft Samsung veel tijd en geld geïnvesteerd in hun beeldschermen. In sommige reclamespotjes van Samsung is zichtbaar dat hun beeldschermen inklapbaar of oprolbaar zijn. In hoeverre deze reclamespotjes van toepassing zijn op de Samsung Galaxy S6 weet alleen Samsung nog.

Als we kijken naar de verwachte specificaties liegen deze er niet om: Samsung wil de supersmartphone van 2015 leveren.

Processor Samsung Exynos 8000 16-core processor / Snapdragon Qualcomm 810 64-bit
RAM Geheugen 4GB
Intern Geheugen 128GB
Scherm 5.2 inch Ulta High Definition beeldscherm (Super HD – 4K) / Full HD flexibel beeldscherm
Camera 21 megapixel (Ultra Pixel Sensor) Opnemen met Ultra HD (8K) (Geschikt voor Ultra HD Televisie – UHDTV)
Batterij 3300 tot 3500 mAh
Besturingssysteem Android 5.0 / Tizen

Met een camera die naar alle waarschijnlijkheid in Ultra HD kan opnemen en foto’s kan maken met zijn 21 megapixelcamera legt Samsung de lat hoog voor de concurrentie.
Ter vergelijking met hun grootste concurrent Apple, de Iphone 6 (Verwacht op 19 december 2014) met een camera van 13 megapixel en een 2 megapixel frontcamera, is dit het punt waarop Samsung haar fans doet glunderen. Apple wordt ruimschoots afgetroefd.

Ook voor de snelheid van de Samsung Galaxy S6 hoeft Samsung zich straks niet te schamen, met een Snapdragon Qualcomm 810 of de Samsung Exynos 8000 16-core wordt de Samsung ruim twee keer zo snel als haar voorganger, de Samsung Galaxy S5.

Krijgt u maar geen genoeg van de nieuwe Smartphone van Samsung. Het team van SG6 houdt u op de hoogte over alle geruchten van de Samsung Galaxy S6.