De opkomst van de ps4.

januari 16, 2015 0 Door jan

De PS4 is in de vakantie van 2013 gelaunched.

En dat is natuurlijk niet zonder de nodige toeters en bellen gegaan. Maar wat is er nu wel en niet anders aan de nieuwe Sony console PS4?

De controllers zijn opvallend vergelijkbaar met de gelekte prototypes gerapporteerd door The Times, de nieuwe Dualshock 4 controllers hebben een Touch screen in het centrum en zijn voorzien van een kleurcode bar, die zal samenwerken met een licht bar om diepte, locatie en nog veel meerte bepalen.

Er waren geruchten dat Sony een belangrijke sociale infrastructuur in de PS4 zou nastreven, en ze hadden gelijk. Het lijkt te zijn opgebouwd vanaf de grond met sociaal in het achterhoofd, de integratie van real-world identificatie, Facebook en dynamische real-time sharing. Spelers zijn in staat om niet alleen snel mee te doen aan gameplay beelden, maar het streamen van live game-sessies aan vrienden is dankzij Sony’s omgang met Ustream nu ook gewoon mogelijk.

Al jaren wordt er gevraagd als voor de Playstation ook een versie van “World of Warcraft”, “Starcraft” en “Diabloā€¯ uitgebracht kan worden en met de PS4 kunnen we gerust zeggen dat Blizard (de maker van de spellen) heeft geluisters. Nu zijn de spellen ook voor consoles uitgebracht. Gelukkig maar want “Diablo III,” die eerst alleen voor de PS3 gemaakt was is nu ook gewoon op de PS4 te bespelen.

Geen achteruit vermogen, maar toch: De PS4 zal niet in staat zijn om PS2 of PS3-games te spelen,

het is waar dat dit best storend is. Maar Sony verklaarde dat door gebruik te maken van de cloud en de PS 4 bestaande streaming mogelijkheden, de emulatie van de bibliotheek van het gehele PlayStation lijn van spellen mogelijk is op een bepaald punt.

Al met al is de PS4 een geweldige uitvinding en zoals alle Sony consoles een heel erg duurzaam product. De PS 4 is net als zijn voorgangers heel erg populair en dat zal nog even zo blijven. De spellen voor de Playstation 4 zijn al een hele tijd gewoon gemakkelijk en overal te krijgen en de meeste spellen van de Playstation 3 zijn nu ook in de Playstation 4 versie te vinden. Dus de keuze is gemakkelijk gemaakt, de PS4 biedt dus kortom veel meer dan de andere PlayStation consoles en de prijs is er ook niet veel duurder. Daarom is het advies op een Playstation 4 te kopen zeker wel positief.