Juridisch advies bij advocatenkantoor Rechtdoor

januari 16, 2015 0 Door crossmedia

Goed juridisch advies is vaak duur en dat is een beperkende factor voor veel mensen om hun eerlijk recht te behalen. Gelukkig zijn er de advocaten en juristen van Rechtdoor die dit helemaal anders aanpakken.

Rechtdoor is van mening dat het recht voor iedereen toegankelijk moet zijn. Uiteraard is dat ook in beginsel waar, maar in de praktijk werkt het toch vaak anders. En dat heeft alles te maken met het feit dat professionele juridische hulp vaak hele erg duur is.

Specialisaties
De mensen van Rechtdoor zijn mensen met passie voor het vak. Ons team bestaat ook uit volwaardige juristen en advocaten met jarenlange ervaring in diverse branches, waaronder;

Om eerlijk recht toegankelijker te maken voor iedereen werken wij tegen vaste betaalbare tarieven en bieden wij zelfs eenvoudig juridisch advies helemaal GRATIS. Niet alleen op het gratis inloopspreekuur dat wij iedere maand houden,  maar ook via Facebook en via de chat op onze website.

Zakelijk en particulier
Zowel voor particulieren als ondernemers zijn welkom bij Rechtdoor. Op onze websites vindt u diverse voorbeeld situaties verdeeld in particulier en zakelijk. Zo kunt u onder onze veel voorkomende vraagstukken kijken of een vraagstuk voor u van toepassing is. Zo ja, dan kunt overwegen om eens contact met ons op te nemen voor gratis advies.

Tarieven
Wij houden ervan om transparant te zijn in onze werkwijze. Dat geldt ook voor onze tarieven. Wij hanteren een vast uurtarief van slechts €125,- per uur voor onze diensten. Echter, voor ‘standaard’ diensten hanteren wij scherpe tarieven. Enkele voorbeelden van deze diensten zijn:

Eenvoudige juridische brief – €95,-
Beoordelen of opstellen vaststellingsovereenkomst – €475,-
Beëindigingspakket voor werknemers of werkgevers – €850,-

Bent u rechtsbijstand verzekerd? Dan kunt u de meeste gevallen een advocaat of jurist zelf kiezen en dus kiezen voor advocatenkantoor Rechtdoor op kosten van uw rechtsbijstandverzekering. Wij zorgen ervoor dat de facturen verstuurd worden naar uw verzekeraar zodat u zelf niets hoeft te betalen. Wilt u weten of dat voor u ook geldt, neem dan (uiteraard geheel vrijblijvend) contact met ons op.