Cruise vakantie

november 10, 2014 0 Door wintersport

Zit je erover na te denken om een mooie cruise vakantie te boeken? Er zijn enorm veel verschillende cruises waar je uit kunt kiezen. Wij helpen je graag bij het maken van een goede keuze. Weet je al waar de cruise moet plaatsvinden? Je kunt kiezen voor een cruise dicht bij huis, maar er zijn ook wereldcruises waarbij je een groot deel van de wereld te zien krijgt.

Wereldcruise Kaapstad naar Italië

Lijkt je dat wel wat, zo’n wereldcruise? Wellicht is de Wereldcruise Kaapstad naar Italië iets voor je. Tijdens deze 30 daagse cruise maak je kennis met een aantal prachtige landen. Je reis begint met een vliegreis naar Kaapstad (Zuid-Afrika). Uiteraard krijg je de tijd om rustig rond te kijken in Kaapstad, je eerste wereldstad. Na je bezoek aan Kaapstad reis je naar de haven van de stad en ga je aan boord van een prachtig cruiseschip. Hiermee vaar je vervolgens langs Namibië, St. Helena, Senegal, Kaapverdië, Canarische eilanden, Marokko en Frankrijk. Tijdens je bezoek aan de verschillende landen krijg je voldoende tijd om rond te kijken en kennis te maken met een compleet andere cultuur en natuur. Het laatste land dat je aandoet is Italië. Vanuit Italië vlieg je weer terug naar Amsterdam en ben je een enorme ervaring rijker.

Droomcruise Azië, Singapore & Hong Kong

Wil je kennis maken met het Oosten van de wereld, ga dan aan boord van de Droomcruise Azië, Singapore & Hong Kong. Tijdens deze 19 daagse cruise doe je landen zoals Thailand, Cambodja, Vietnam en China aan. Je reis begint in Amsterdam, vanuit daar vlieg je naar Singapore. Nadat je bent bijgekomen van de reis en Singapore hebt ontdekt ga je op dag 3 aan boord van de cruise. Tijdens je cruise maak je kennis met de Oosterse cultuur. De dagen op zee worden afgewisseld met vrije tijd in de steden en landen. Zo maak je kennis met de cultuur, de omgeving, de mensen en het eten en drinken. Uiteindelijk kom je na 19 dagen aan in Hong Kong, vanuit daar vlieg je weer terug naar het Nederlandse Amsterdam.