Bouwkwaliteit van LG G3 indrukwekkend

oktober 8, 2014 0 Door SanneB

Begin 2014 heeft de LG G3 zijn intrede in de markt gedaan, en het toestel kreeg ontzettend veel lovende woorden en met de LG G3 heeft het Zuid-Koreaanse bedrijf veel nieuwe consumenten voor zich gewonnen. Maar wat goed is kan altijd beter, moeten ze ook gedacht hebben bij LG. Na the Next Big Thing komt nu de LG G4 de markt wakkerschudden. De meeste smartphone fabrikanten maken kleine stapjes, kijk maar naar Samsung en Apple, LG neemt reuze stappen. Het is misschien te definiĆ«ren als een inhaalslag maar op deze manier haalt LG iedereen in en zullen de consumenten steeds meer geĆÆnteresseerd worden in de smartphone van het Zuid-Koreaanse chaebol.

De LG G4 is het volgende vlaggenschip van LG, en ondanks dat de LG G3 net pas een half jaar op de markt is kunnen we nu alvast kijken naar de mogelijkheden die LG straks gaat aanbieden bij de LG G4. De geruchten met betrekking tot het nieuwe vlaggenschip zijn dit jaar vroeg en zoals het betaamt kunnen veel van de geruchten regelrecht naar de prullenbak maar in elk gerucht zit ook weer een kern van waarheid. De LG G3 heeft veel stof doen laten opwaaien, in positieve zin en nu al stromen de geruchten binnen van de mogelijke opvolger, wie succes heeft komt namelijk in de spotlights. Geruchten zijn niet meer weg te denken, het is gewoon uitgegroeid tot een speciaal deel van de virtuele wereld van smartphones.

De LG G3 wordt aangeprezen door de indrukwekkende interne functies en de aantrekkelijke bouwkwaliteit. Waar andere fabrikanten de bouwkwaliteit laten voor wat het is heeft LG de bouwkwaliteit hoog in het vaandel staan. De bouwkwaliteit van de LG G4 zal wederom ook uitmuntend zijn. Er is nog niet veel bekend over de bouwkwaliteit van de LG G4 maar dat het wederom meen indrukwekkende smartphone gaat worden is wel prioriteit. Alle hoop is gevestigd op een waterdicht ontwerp, want wie wil er nu niet selfies in het zwembad maken!