Bijzondere cadeau’s kopen

augustus 30, 2016 0 Door Joyce Bouwman

Bij veel mensen staat een vliegles op de bucket list. Een vliegles als verjaardagscadeau zal in de meeste gevallen dan ook erg verrassend zijn en gewaardeerd worden. In Nederland zijn diverse aanbieders die dit mogelijk maken te vliegen in een motorische of zweefvliegtuig. Dit uiteraard met een ervaren instructeur die de nodige aanwijzingen kan geven. Bij meerdere aanbieders kun je voor een betaalbare prijs een dergelijke vliegles inplannen, waarbij gevlogen kan worden over het landschap van Rotterdam. Ook is het mogelijk een rondvlucht te boeken, waarbij je gezamenlijk met je partner een romantische rondvlucht kunt maken over diverse Nederlandse landschappen, zoals de omgeving van Hilversum, Lelystad of Rotterdam. Het verschil tussen beide mogelijkheden is zelf vliegen of in een privé vlucht gevlogen door een ervaren instructeur, waarbij jij (en bijv. jouw partner) kunnen genieten van een uniek uitzicht.

Andere originele cadeau’s

Evenals vliegen is een racen op het circuit een avontuurlijke beleving. Op het circuit van Zandvoort worden periodiek open dagen georganiseerd waarbij je op het circuit kunt racen. Hierbij kan je gebruik maken van een eigen auto of via een georganiseerde tour gebruik maken van een sportauto, zoals een circuit geprepareerde BMW M3. Ook kan je ervoor kiezen een unieke auto te huren als cadeau. Denk hierbij aan een Ford Mustang Shelby GT, een Porsche 911 Turbo, Ferrari of Aston Martin Vanquish. De bedragen kunnen hierbij erg oplopen tot enkele honderden Euro’s, afhankelijk van het model en huurperiode.

Naast vliegen in een vliegtuig is een rondvlucht in een luchtballon ook een avontuurlijke optie. Vooral als je jouw partner wilt verassen, vooral zijn verjaardag of ander gelegenheid. Een romantische vlucht in een luchtballon kan je mooi combineren met een diner in de lucht of ergens in een weiland. Het mooiste moment voor een vlucht met een luchtballon is bij zonsondergang, bij voorkeur in de lente of zomer.

Als je opzoek bent naar een cadeau als groepsactiviteit is paintball sportief en bijzondere activiteit, voor zowel kinderen als volwassenen. Het mooiste is een locatie in het bos, waarbij je echt een oorlogsgevoel krijgt. Minimaal zal je een groep moeten bestaan uit tien mensen. Als het gaat om een kleinere groep, dan zal deze activiteit kunnen tegenvallen. Al hoewel de bescherming in de meeste gevallen goed is, valt lasergamen onder een meer kindvriendelijke keuze. Bij paintball kunnen de verfballen hard aankomen en een mogelijke blauwe plek opleveren. Bij Lasergamen zal je hiervan niks merken.

Relatiegeschenken

Niet alleen voor cadeaus’s voor een vriend, naaste of familielid is het leuk dat ze origineel zijn. Het kan uiteraard ook heel origineel zijn om uw personeel op het werk iets aparts te geven. Diverse originele relatiegeschenken kunnen ervoor zorgen dat uw medewerkers er jaren later nog over praten. Het kan bijvoorbeeld een idee zijn om het cadeau te koppelen aan het bedrijf. Dus iets waar het log of de naam van het bedrijf op staat.