Apple TV Kopen

maart 12, 2015 0 Door websitefavourite

Als je opzoek bent naar een leuk mediacenter voor in huis wat je op iedere tv kunt gebruiken kun je een Apple TV kopen. Het apparaat is erg veelzijdig en kan gebruikt worden voor het bekijken van films en series via iTunes, live sport, netflix, youtube, vimeo en nog veel meer. Door middel van AirPlay kan er video’s, foto’s en muziek vanaf iedere iPhone, iPad of iPod Touch worden afgespeeld op je grote tv scherm via de Apple TV. De Apple TV is al te koop vanaf 99 euro bij verschillende online en offline winkels in Nederland.

Voor de Apple TV zijn een groot aantal apps beschikbaar via de app store van Apple, op deze manier weet je zeker dat de apps veilig en virusvrij zijn. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een Apple ID die gratis aan te maken is via de website van Apple. Een aantal veelgebruikte apps zijn Plex dat gebruikt kan worden voor het streamen van video’s via een computer. Netflix voor het kijken van films en series en Spotify voor het luisteren van muziek. Spotify is beschikbaar als gratis en betaalde versie, het enige verschil hiertussen is dat de gratis variant reclames bevat.

Apple TV 4

Naar verwachting komt de Apple TV 4 in de herfst van 2015 in de winkels te liggen en zal een aantal upgrades hebben ten opzicht van zijn voorganger.  Het zou in de planning staan om in samenwerking met de grote televisiezenders ervoor te zorgen dat er direct digitale tv gekeken kan worden via het apparaat wat hierdoor zou veranderen in een settopbox. Ook zal het nieuwe model naar alle waarschijnlijkheid ondersteuning krijgen voor het spelen van games, met het huidige model is dit vanwege te matige hardware helaas niet mogelijk. Airplay is ook aan een update toe en zal mogelijk samen met het nieuwe model uitkomen, op deze manier wordt de vertraging tussen de televisie en de computer verkleind.