Top 3 plekken waar je je aansteker kwijt raakt

Top 3 plekken waar je je aansteker kwijt raakt

februari 21, 2017 0 Door Joyce Bouwman

Voor de rokers onder ons is het een veel voorkomend probleem. Je raakt je aanstekers regelmatig kwijt op de meest rare plekken. Als roker merk ik dat mijn vrienden en ik vaak gebruik maken van elkaars aansteker. In vriendschappelijk verband vertrouw je je vrienden om een manier dat je 100% zeker weet dat je je eigen aansteker terugkrijgt. Bij wild vreemden weet je het nooit zeker. In het verleden is het weleens voor gekomen dat ik tijdens een het stappen gevraagd werd of iemand mijn aansteker mocht lenen. Uiteraard zei ik ja, aangezien rokers vaak een bepaalde etiquette hebben. In geval dat iemand een vuurtje nodig heeft, moet je diegene helpen. In dit geval letten ik eventjes niet op. Desbetreffende persoon vertrok en ik kon die persoon niet meer vinden. Zonde natuurlijk!

Veel rokers kopen vaak een of meerdere aanstekers tegelijkertijd in, puur alleen vanwege het feit dat op ten duur hun aanstekers verliezen. In dit artikel zullen we de top 5 plekken waar aanstekers gevonden worden analyseren.

#1: Vrienden heb jouw aanstekers

Niet iedereen heeft altijd een aansteker bij zich. Op een feestje of op visite komt het geregeld voor dat verschillende mensen dezelfde aansteker gebruiken. Grote kans dus dat iemand vergeet de aansteker terug te geven aan de rechtmatige eigenaar!

#2: Uitgaan in de stad

Uitgaan, stappen, drinken. Het zijn allemaal synoniemen voor gezellig met vrienden of vriendinnen samen plezier te maken. In barren en clubs, je komt ze altijd tegen. Rokers! Tijdens het uitgaan zijn mensen opener tegen elkaar. Het gebruiken van andermans aansteker is de normaalste zaak van de wereld. Echter gebeurd het geregeld dat iemand jouw aansteker vergeet terug te geven.

#3: Broek- of jaszak

Een pakje met sigaretten bewaar je hoogstwaarschijnlijk in broek- of jaszak. De aansteker waarschijnlijk, waarom zou je de aansteker in een andere zak bewaren? Het nadeel van een jas- of broekzak is dat er een kans is dat je aansteker uit je zak valt. Wat ook veel voorkomt is het bewaren van een aansteker in het pakje met sigaretten. Bij een halfvol pakje is er net genoeg ruimte voor de aansteker. Het voordeel is dat je beide spullen op een plek kan bewaren. Helaas zie ik het vaak gebeuren dat mensen vergeten om de aansteker uit het pakje te halen als de laatste sigaret is opgerookt. Gevolg? Je gooit je eigen pakje met inhoud weg!

Zelf een aansteker kopen?

Zijn deze plekken herkenbaar? Raakt jij ook altijd je aanstekers kwijt? Bij Aanstekerwereld kan je aanstekers kopen voor de laagste prijzen. Klik hier en bestel gelijk een aansteker!