Wie kent nu geen alles in 1 pakketten?

oktober 23, 2014 0 Door OlafZ

Alles in 1 pakketten. Wie kent ze niet? U hebt er vast wel eens van gehoord, en met u het grootste deel van Nederland. En toch zijn er nog steeds huishoudens die geen alles in 1 pakket hebben, maar drie abonnementen hebben lopen. Ze gaan er dan vanuit dat als ze voor elk abonnement de goedkoopste aanbieder zoeken, ze ook echt het goedkoopste uit zijn. Echter vergeten ze één groot voordeel: als je een alles in 1 pakket afsluit, krijg je vaak bundelkorting! Een provider heeft natuurlijk liever dat je meteen alle pakketten bij hun afsluit, en om dat aan te moedigen geven ze vaak extra kortingen, kortingen die oplopen tot gemiddeld wel 30%! Je bespaart daarmee niet alleen een hoop geld, maar ook een hoop moeite. Benieuwd naar jouw voordeel? Neem eens een kijkje op de prijsvergelijker voor alles in 1 pakketten.

Alles in 1 in plaats van 3

Moeite? Ja! Als je drie losse abonnementen hebt, moet je namelijk ook voor drie verschillende diensten de laagste prijs opzoeken. Alle drie hebben ze weer een andere einddatum, en als er eens een storing is of je met een probleem zit, dan heb je geen idee waar je het abonnement ook alweer had lopen, waardoor je dus op zoek moet naar rekeningen en dergelijke.

Slechts 1 aanbieder

Het grote voordeel van alles in 1 is dus, behalve de prijs, ook dat je alles maar bij één aanbieder hebt lopen, het is niet voor niets alles in 1. Mocht je ooit naar een andere aanbieder willen, dan kun je het hele pakket tegelijk opzeggen, zonder naar drie verschillende bedrijven een opzegging te moeten versturen, en weer drie nieuwe bedrijven te moeten opzoeken.

Eigenlijk bieden alle providers in Nederland wel alles in 1 pakketten aan. De kans is groot dat je thuis Ziggo of UPC kunt afnemen, dat zijn de grootste aanbieders in Nederland.

Kortom: financieel voordeel, maar zeker ook praktisch voordeel bij het afsluiten van alles in 1. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje op onze alles in 1 vergelijkingssite!