Wat zijn stedentrips

oktober 26, 2014 0 Door wintersport

Heeft u zin om er even helemaal tussenuit gegaan, maar heeft u geen tijd om voor een langere tijd vrij te nemen? Dan bieden stedentrips uitkomst. Stedentrips zijn ideaal als u in een korte tijd een grote stad wilt verkennen.

Wat zijn stedentrips?

Een stedentrip is een uitdagende ontdekkingstocht naar locaties die u niet kent, iedere keer weer komt u in aanraking met bezienswaardigheden de de moeite meer dan waard zijn. Tijdens een stedentrip verkent u gedurende een korte periode een grote stad. Dit kunnen een paar dagen tot een week zijn. Tijdens een stedentrip ontdekt u verrassende wereldsteden en geniet u van plekken die u nog niet kent of waar u goede herinneringen aan heeft. Stedentrips zijn een ideale manier om kennis te maken met de rijke historie van beroemde steden die bekend staan om hun karakteristieke uitstraling.

vakantie2go.nl

Deze stedentrips worden online aangeboden en zijn vaak zeer betaalbaar. Kies een reis die bij u past, zo zal de één een stedentrip samenstellen die vooral gericht is op kunst en cultuur terwijl de ander wellicht het culinaire aspect van een bepaalde stad wil benadrukken. Stedentrips kunnen ver weg zijn, zoals New York City of Istanbul, maar ook dicht bij huis kunt u een leuke stedentrip boeken. Denk bijvoorbeeld eens aan Antwerpen of Londen, zeer bijzondere steden die veel bezienswaardigheden bieden.

Populaire stedentrips

Er zijn een aantal stedentrips zeer populair onder het grote publiek. Deze volgende steden zijn zeer gewilde bestemmingen om een aantal dagen door te brengen:

Barcelona

Heerlijk eten, unieke bouwwerken, bruisende pleinen en winkeltochtjes door de hippe straatjes: een stedentrip naar Barcelona heeft alles in huis om enkele dagen volop te genieten. De stad is redelijk makkelijk te bereiken, en in combinatie met de bezienswaardigheden die Barcelona te bieden heeft is het de ideale bestemming voor een stedentrip.

New York City

New York: de stad die erom bekend staat nooit te slapen. Bent u op zoek naar een vakantie in een van de meest gewilde steden ter wereld? Dan is een stedentrip naar New York precies wat u zoekt. De bezienswaardigheden die New York te bieden heeft maken deze stedentrip tot een vakantie om nooit meer te vergeten.

Brussel

Een stedentrip naar Brussel is de ideale bestemming om er even een paar dagen tussenuit te gaan. De stad is behalve een shoppingplaats ook een interessante plaats qua bezienswaardigheden. En het fijne is dat je er helemaal niet ver voor hoeft te reizen.