Verschillende mogelijkheden voor vermindering rimpels

februari 2, 2015 0 Door Judith

Een goede vriendin van mij vertelde mij vorige maand dat zij voor het eerst in haar leven een behandeling met botox heeft ondergaan voor het verminderen van haar rimpels. Lange tijd heeft zij geprobeerd om de rimpels te verminderen met verschillende soorten crèmes en zelfs oefeningen. Uiteindelijk is mijn vriendin tot de conclusie gekomen dat de crèmes in combinatie met de verschillende oefeningen niet het gewenste effect opleveren dat zij graag zou willen zien. Nadat ze op het internet oneindig veel verschillende middeltjes heeft gekocht en daarnaast ook nog eens oefeningen heeft uitgevoerd voor het verminderen van haar rimpels. Toch is ze uiteindelijk op zoek gegaan naar een andere mogelijkheid voor het verminderen van haar rimpels.

 

Tarieven voor behandeling

Op het internet ben ik samen met mijn vriendin verder gaan zoeken naar de verschillende mogelijkheden. Al snel kwamen wij er samen achter dat er een goede mogelijkheid om het te verminderen doormiddel van het middel Botox. Mijn vriendin gaf mij direct aan dat zij erg nieuwsgierig was na het effect van botox en dat zij dit graag wilde proberen. In Nederland is er één cosmetisch arts heel erg bekend met het inbrengen van Injectables en dat is Robert Schoemacher. We besloten de tarieven voor behandeling bij Robert Schoemacher op te zoeken op het internet. Op de website van Schoemacher stond duidelijk vermeld wat de kosten zijn voor de behandelingen. Mijn vriendin was erg enthousiast na het zien van de tarieven en ze heeft dan ook direct contact opgenomen voor het maken van een afspraak bij Schoemacher.

 

Spanning voor behandeling

Twee weken geleden heeft mijn vriendin uiteindelijk de behandeling ondergaan. Voor de behandeling was zij lichtelijk gespannen omdat zij nog niet eerder een behandeling heeft ondergaan. Achteraf was ze erg blij dat ze de behandeling heeft ondergaan bij Robert Schoemacher zelf omdat je aan alles merkt dat hij gigantisch veel ervaring heeft op dit gebied. Het resultaat van de behandeling is verbluffend mooi. Ze is erg blij dat ze uiteindelijk toch de stap heeft genomen om een behandeling met botox te ondergaan.