Tummy Stuffers nu ook in Nederland populair

oktober 11, 2014 0 Door LiveText

Misschien heb je de reclame op televisie al een keer voorbij zien komen van de Tummy Stuffers? Deze knuffels zijn nu ook populair in Nederland aan het worden.

Tummy Stuffers zijn grappige knuffels die je kunt gebruiken om mee te knuffelen en als opbergzak. Mocht je kamer dus vaak een rotzooi zijn, dan kun je met een Tummy Stuffer snel je kamer opruimen. In Nederland is het aanbod wel wat beperkt. In het buitenland daarentegen is het assortiment wel uitgebreid en kun je zelfs Tummy Stuffers Wild Ones kopen.

De prijs van een Tummy Stuffer in Nederland is € 19,99, in het buitenland $ 19.99. Wanneer je een Tummy Stuffer in het buitenland koopt moet je wel rekening houden met dat er nog verzendkosten bijkomen. Je bent dan al snel ongeveer een tientje meer kwijt. Maar daar staat wel tegenover dat je veel meer keuze hebt. Indien je een Tummy Stuffer in het buitenland koopt is de verzendtijd afhankelijk van het land waar je deze koopt. Koop je er bijvoorbeeld een in Amerika dan moet je rekening houden met ongeveer 10-20 dagen verzendtijd.

De Tummy Stuffer kan in Nederland alleen in het klein gekocht worden. In Amerika heb je van de Wild Ones ook hele grote. Daar kun je echt van alles in kwijt, zoals een deken, veel speelgoed en kleding. Het leuke van de Tummy Stuffers is, dat je er ook mee kunt knuffelen. Dus naast dat hij je helpt bij het opruimen van je kamer, kun je er ook mee kroelen.

De meest populaire Tummy Stuffers zijn trouwens Lieveheersbeestje en Aap. Welke ga jij kiezen?