Spanning op de buis

augustus 11, 2014 0 Door Beheer

Spannende thrillers en fictie zijn belangrijke onderdelen in films, boeken, televisie en games. Heel veel mensen zijn helemaal weg op moord en doodslag in boeken en op tv. Dat komt onder meer van het idee dat in boeken en films alles mag. Voorbeelden van zulke series en games die nu actueel zijn, zijn series als Wie is de Mol?, Expeditie Robinson, Homeland, boeken van Suzanne Vermeer en games als GTA. Middels dit artikel behandelen we enkele van deze games, series, films en boeken zodat u een idee heeft van wat spannende televisieseries en shows en enge, spannende boeken kunnen losmaken en doen voor uw manier van ontspannen.

Spanning op de buis met Wie is de Mol? en Expeditie Robinson

Opwindende spelprogramma’s die momenteel hot zijn, zijn Homeland, Penoza, Wie is de Mol? en Expeditie Robinson. In Homeland maken we kennis met sergeant Brody, die naar de VS terugkeert na jaren gevangenschap bij terroristen. Penoza volgt de avonturen van Carmen die de leiding voert over een criminele bende van haar doodgeschoten man. Stuk voor stuk series die je echt moet volgen. De Expeditie Robinson is een  serie over Nederlanders die op een onbewoond eiland. Wie is de Mol? gaat over BN’ers die reizen naar een land hier ver vandaan en daar opdrachten uitvoeren om geld te verdienen voor de pot. Een van de deelnemers is echter niet te vertrouwen, maar een bedrieger die de boel verziekt.

GTA 5 | spanning op het beeldscherm

De boekenserie die het al vele jaren goed doet is de serie boeken van Suzanne Vermeer. Paul Goecken is in werkelijkheid Suzanne Vermeer, zo bleek na de dood van auteur Paul Goecken. Veel van de boeken gaan over vakanties die een boeiende wending krijgen zoals fraude, verdwijning en moord. Er zijn veel meningen over GTA, want GTA gaat over een maffioso die zijn geld verdient met auto’s stelen, mensen te bedreigen, te vermoorden en te martelen en meer van dat soort zaken. Het spel doet altijd veel stof opwaaien, maar wordt erg goed verkocht. Al die boze woorden doen niets aan het vermaak dat men beleeft aan de game. Na de bestsellers GTA 3, GTA 4 en GTA Vice City is nu ook GTA V uit en daarvan zijn er al miljoenen over de toonbank gegaan.