Redenen voor lichtletters op je bruiloft

Redenen voor lichtletters op je bruiloft

november 18, 2018 Uit Door Joyce Bouwman

Steeds vaker kiezen bruidsparen voor grote lichtletters op hun bruiloft. Geheel begrijpelijk natuurlijk, het geeft een wow effect en ziet er ook nog eens fantastisch uit op de trouwfoto’s. De mogelijkheden zijn eindeloos met lichtletters. Hieronder een aantal redenen om te kiezen voor deze opvallende en  lichtgevende letters.

Persoonlijker

Lichtletters maken de bruiloft nog persoonlijker. Doordat je keuze hebt uit alle letters, tekens en combinaties kan precies creëren wat je zelf wilt met de letters.

Dynamisch

De kleur van de LED verlichting kan gemakkelijk verandert worden. Zo kan je het overdag tijdens de ceremonie rustig houden en in de avond tijdens de openingsdans de kleur veranderen in iedere gewenste kleur.

Boodschap overbrengen

De letters zijn ook uitstekend geschikt om een boodschap over de brengen. Creëer een zin, tekst of symbool met de verschillende letters en vormen die beschikbaar zijn. Is er bijvoorbeeld groot nieuws op komst? Voeg er dan een letter aan toe. 😉

Relatief voordelig

Lichtletters zijn moeilijk zelf te maken en als je ze wilt kopen ben je veel geld kwijt. Gelukkig zijn er ook lichtletters te huur bij Bruiloft-letters.nl. De mogelijkheden voor het huren van deze letters zijn eindeloos, vraag gerust naar de mogelijkheden en vraag een offerte aan. Op de website zijn ook prijzen te vinden.