Private dinners

juni 8, 2015 0 Door yourchoice

Soms zijn er van die dagen dat je eigenlijk geen zin hebt om te koken, maar wel culinair wil genieten. Dan kan je natuurlijk een restaurant bezoeken. Maar hoe origineel is dat…? Een nieuw en uniek fenomeen is een “private dinner”, in de volksmond waarschijnlijk beter bekend als “kok aan huis”. En als je dan toch interesse hebt in een private dinner, waarom dan niet gelijk een gezellige party er rond om heen? Het is namelijk prima mogelijk om een private dinner te combineren met een gezellige avond met uw vrienden e/o familie.

Hoe werkt een private dinner?

Eigenlijk heel eenvoudig, u neemt contact op met een cateraar die het begrip private dinners in Nederland op de kaart heeft gezet. Wij doelen dan op Your Choice Catering. Zij opereren vanuit diverse vestigingen in Nederland, zodat uw locatie geen probleem hoeft te zijn. Middels een professionele en persoonlijke benadering proberen zij uw wensen te verhelderen. In de eerste plaats gaat het dan natuurlijk om uw culinaire wensen en evt. bijpassende wijnen. U heeft hierbij een ruime keuze uit een vaste “menukaart”, maar vanzelfsprekend zijn uw persoonlijke wensen altijd bespreekbaar. En als we het toch hebben over het culinaire, wat dacht u van Coquilles met een heerlijke lichte mosterd saus of Zeeduivel met cognac geflambeerd?

Naast het culinaire aspect wordt er natuurlijk ook gekeken naar de praktische kant. Heeft u zelf geen oven tot uw beschikking? Dan neemt Your Choice Catering deze toch gewoon mee.  Daarnaast is er ook alles mogelijk qua aankleding, van mooi tafel servies tot het feestelijk versieren van uw eetkamer. Of wat dacht u van een stukje entertainment erbij. Zo is het bijvoorbeeld erg ludiek als een “lakei” uw gasten welkom heet.

Is het duur..?

Alleen al het woord “private dinner” doet misschien vermoeden dat het best wel eens duur kan zijn. En eigenlijk valt dat best wel mee voor zo’n unieke ervaring. Als u bijvoorbeeld voor totaal 10 personen een chef kok aan huis wenst, dan zullen de kosten meestal rond de 500 euro zijn. Hierbij inbegrepen:  een 5 gangen menu, tafel aankleding, mooie bijpassende wijnen, e.d. En de afwas wordt ook nog eens voor u gedaan.